Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ADR20CM
  • SteamID:
    SteamID
STEAM_0:0:922922597
SteamCommunity ID
76561199806110922
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    FROZEN
  • Data:
    08.04.2025
  • Mapa:
    Nie jestem pewnien, bo wyszedłem z serwa sam podczas mapy de_eldorado, po ponownym wejściu był już ban
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Szanowni Administratorzy oraz inni użytkownicy serwera, w szczególności graczu o nicku Jemioł…
    Chciałbym serdecznie przeprosić za moje nieodpowiednie zachowanie, które doprowadziło do nałożenia bana na moją osobę. Zdaję sobie sprawę, że moje wyzwiska w stosunku do kolegi były absolutnie nieakceptowalne, nawet jeśli były one wypowiedziane "dla żartu". A tak odbierałem interakcje z danym użytkownikiem. Chciałbym szczególnie przeprosić mojego kolegę, którego słowa mogły go urazić – absolutnie nie miałem na celu nikogo skrzywdzić, a moje intencje były jedynie żartobliwe. Niestety, teraz rozumiem, że takie słowa, choć wypowiedziane w dobrej wierze, mogą być odebrane jako coś poważnego.Przyznaję, że moje zachowanie było niewłaściwe i karygodne, zapewniam, że takie sytuacje już nigdy nie będę miały miejsca. Zależy mi na przestrzeganiu zasad panujących w grze i dbaniu o dobrą atmosferę, którą sami powinniśmy tworzyć, przecież jest to tylko gra- forma rekreacji jak i zabawy. Szczególnie na Waszym serwerze można się poczuć dobrze i naprawdę dobrze się zabawić. Przepraszam raz jeszcze mojego kolegę oraz wszystkich innych graczy, którzy mogli poczuć się dotknięci moimi słowami.
    Chciałbym prosić o możliwość skrócenia mojego bana z 168h do 60h. Byłoby to wówczas 1/3 nałożonej na mnie kary, słusznej kary… Ale liczę na wyrozumiałość ze strony administracji. Bardzo byłbym wdzięczny,ponieważ zdaję sobie sprawę, że kara została nałożona za moje niewłaściwe zachowanie, ale jednocześnie obiecuję, że nie będę popełniać już takich błędów.
    Przemyślałem swoje zachowanie kilka razy i wiem, że nie powinno to mieć miejsca.
    A dla gracza , którego obraziłem(Jemioł)jako forma przeprosin stawiam duże piwko, jednak nie jesteśmy w stanie się spotkać, a więc zaraz po resecie na serwerze, który nastąpi 11,04 o godzinie 19:00 prześlę 1060 punktów honoru, aby mógł się zabawić za poniesione straty moralne.
    Z góry dziękuję za rozważenie mojej prośby i ponownie przepraszam za swoje zachowanie.
    Z poważaniem Adrian(ADR20CM)
  • Haha 2
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.