Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    .Sateq
  • SteamID:
    STEAM_0:1:607177377
  • Serwer:
    5VS5 #3
  • Data:
    06.04.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

2 raz mamy sytuację że dostaje perma za cheating za fryte, co przestaje być śmieszne. Generalnie wszedłem na serwis, wykręciłem staty coś około ~25-2-5 w rundzie w której wyrwałem banicje, miałem akcje 1v3 dałem 3 tapy z deagle co nie spodobało się adminiuniusiowi i wkleił mi perma za cheating. Nie rozumiem co było podstawą bana (prawdopodobnie brak kompetencji admina) ponieważ w momencie bana nie widziałem aby ktoś przebywał na spect aby sprawdzić czy gram uczciwie czy też nie, więc prawdopodobne jest że kolega/koleżanka stwierdzili że posiadam wspomaganie celowania/widzenia ponad wszelką wątpliwość. Szkoda że już 2 raz został mi zepsuty weekendowy wieczór ale co poradzę. Liczę na szybką rozpiske demka, ub i minusa lub przynajmniej ostrzeżenie słowne dla osoby której nawet nie chce się wejść te 3/4 minuty na specta.

Pozderki :3
    Oh No Facepalm GIF

Opublikowano

Witaj, przeanalizowałem dokładnie całe twoje 'demko' i faktycznie doszło do błędu z mojej strony i uważam, że jesteś czysty. Muszę przyznać jednak ze podczas oglądania Cię na serwerze strzały które od ciebie padły w
26:05 (Bo o to się rozchodzi) wyglądały bardzo nienaturalnie aczkolwiek prawdopodobnie było to spowodowane mini-ścinkami które występowały po mojej stronie. Przepraszam za niedopatrzenie :)

Proszę o unbana dla gracza < 

• Haha 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.