Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: N1ce

Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199613561396/

Jakie jest Twoje doświadczenie?: Moje doświadczenie w Counter-Strike jest duże, mimo iż na tym serwerze gram od niedawna. We wcześniejszych latach (2014-2020) aktywnie udzielałem się w wielu sieciach Cs'a, gdzie pełniłem różne funkcje od Admina serwera po Junior Admina sieci gdzie posiadałem również swoje serwery. Pozwoliło mi to zdobyć dużą wiedzę na temat zarządzania rozgrywką i dbania o ład i porządek na serwerze.  

Staż na serwerze: około tygodnia

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Przydam się jako osoba która będzie sprawowała jakąś kontrolę nad ładem i porządkiem na serwerze, niestety kilkukrotnie natknąłem się na osoby których zachowanie nie było pożądane lub po prostu używały cheatów. Dodatkowo ostatnio czas jaki mogę spędzić jest spory i w różnych godzinach.

Mutacja głosu (TAK/NIE): Kiedy to było :beka:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199613561396/ / forum / discord 

Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6/7

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Ps. A tak poza tym miło mi się przedstawić mam na imię Kacper i fajnie będzie porozmawiać na discord lub wspólnie pograć na serwerach. Konto steam jest świeże ponieważ wróciłem do gry po latach a cs'a kupiłem właśnie do tego aby złożyć tu podanie ponieważ wymagania są do steam (dlatego czas rozgrywki na tym koncie będzie mniejszy ponieważ jest z dziś :D)

Edytowane przez N!ce
  • Haha 4
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Na ten moment odrzucam. Popraw aktywność na forum, pograj dłużej na serwerze i zapraszam ponownie za jakiś czas 

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.