Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
soo

Odwołanie od bana - sooflicked | 5V5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:sooflicked

Data/Mapa:01.04.25 mirage 5vs5

SteamID:STEAM_0:0:801535990

• SteamID:
    STEAM_0:0:801535990
  • Opis sytuacji:
    stałem se w pałacach słyszałem 2 na rampie jak wbiegli jeden strzelał z sida a wychyliełm dostał chłopaczek głowe zaczeli biec z rampy bez shifta dostli 2 tapy i dostałem bana xD ponownie dla admina 

Opublikowano (edytowane)

Demko 14:26
Runda 11
Sytuacja na Bombsite B, po zabiciu 2 Graczy wychodzacych z Apartamentow widziales 3 ktory ci przebiegl. Po tym jak on ci przebiegl trzymales tylko jedna pozycje mimo to ze mogl ci wyjsc z innej i zabic, ale widziales w ktora strone byl odwrocony i ze to raczej nie mozliwe, poczym schowales sie aby nie mogl cie peeknac z okna z appsow i przescanowales go perfekcyjnie w glowe. Niestety przez ta sciane nie da sie skanowac i nie zabiles.
Runda 13
po rzuceniu Molotowa z zakretu na Midzie skacze (ja) przez smoka przez ktorego nie bylo mnie widac, twoj celownik jednak mnie perfekcyjnie z traceowal i zabil mimo to ze dopiero po zabiciu bylo mnie widac jak wylatuje ze smoke. Jako ze lecialem na double jumpie to nie bylo slychac moich krokow zebym biegl przez smoke czy cos w tym stylu. Jedyny step ktory mogles slyszec to ten zaraz po rzuceniu molotowa gdzie bylem jeszcze za smokiem.
Runda 18
Wchodzisz na Rampe i dostales prawdopodobnie Info o tym ze gosc jest na Ticketcie. Scanujesz go prerfekcyjnie w glowe nie zabijajac. W momencie w ktorym gracz z Ticketa ruszyl to ty po 0.5 sekundy ruszyles za nim kursorem myszki i jak on wychylal z ct obok ticketa to ty juz w niego celowales mimo ze go widac nie bylo.
Demko 14:44
Runda 9

Wychodzac z Jungli poraz kolejny skanujesz gracza w glowe przez schody ktore sa na Site A i oddajesz strzal w niego centralnie w glowe mimo tego ze nie da sie zeskanowac. Przed peeknieciem go nie widziales czy jest on za schodami czy przed wiec wychodzac wycelowales w niego i oddales strzal prosto w glowe poczym sie zorientowales ze on stal za schodami a nie przed.
Runda 14
Wychylasz z Palacow na A na chlopa wcelowany w niego 1:1 w jego tempie i nie trafiasz. Wychylasz 2 raz widzisz ledwo noge i scanujesz go w glowe na jungli. Tutaj znowu niemalze perfekcyjny crosshair placement mimo ze nie widziales chlopa. Po zabiciu go z palacow peekujesz inaczej niz zawsze jak ktos jest na site, w tym momencie jestes pewny ze nie ma nikogo na site wiec nie sprawdzasz juz zadnej pozycji oprocz obrotu pod drewno. Zauwazyles tam chlopa dzieki wh przez co poraz 2 wychyliles bardzo nie naturalnie zeby ci sie pokazal na ekranie poczym go zabiles. Wychylasz na chlopa ktory stoi w Jungli, znowu caly czas masz celownik na nim, mimo ze zmieniasz pozycje to celownik caly czas jest na przeciwniku. W momencie kiedy wychililes to zabil go juz twoj teammate.
Runda 15

No i tutaj to juz mialem 100% pewnosc co do ciebie. Jestes w palacu i slyszales 2 osoby na Rampie ktore zabily twoich 2 mateow, peekujesz ich ale slyszysz ze wchodza na schody (na rampie) po czym slychac jakby wychodzili. W momencie gdy slychac jakby wychodzili ty sie cofasz i patrzysz perfidnie przez sciane na rampe i widzisz ze tych 2 graczy jednak weszlo w glab rampy poczym decydujesz sie peekowac chlopa ktory stoi pomiedzy fireboxem a ticketem znowu wcelowany perfekcyjnie. Potem zrobiles te 2 fragi z rampy ale to oni zaczeli do ciebie strzelac pierwsi chociaz ten 2 kill z deagla tez wygladal ciekawie bo odrazu wiedziales gdzie gracz ci wyjdzie mimo ze mogl wejsc na drewno naprzyklad.

Podsumowywujac:
Na poczatku myslalem ze jestes poprostu dobrym graczem ktoremu sprzyja Timing. Myslalem ze czujesz ta gre i dlatego tak dobrze ci idzie. Po pewnym czasie zaczalem cie spectowac i wydawalo mi sie ze to troche za duzo glupich przypadkow. Tutaj jakies dziwne scany przez sciane, tutaj jakies peekowania bez sprawdzania innych pozycji. Moja decyzja nie zostala podjeta na zasadzie tej jednej rundy ktora opisales, tylko zostala podjeta jako caloksztalt ktory pokazales przez te 2 Mecze w ktorych uczestniczylem/moglem cie spectowac.

Jezeli masz inne zdanie na ten temat lub jestes w stanie udowodnic ze jest inaczej niz pisze, chetnie to rozpatrze.
A jak narazie to zycze ci milej rozgrywki gdzie indziej i oby bez cheatow.

https://tv.katujemy.eu/CS2/3/dema//auto-20250401-1426-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

https://tv.katujemy.eu/CS2/3/dema//auto-20250401-1444-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Edytowane przez xmezu
S0u   (edytowane)

Decyzja 24h

Edytowane przez S0u
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Demo 1 

runda 11 b+/- ciekawy skan
runda 13 b+
runda 18 b+
Demko 2

runda 9 b+/- było słychać jak wyciąga broń
runda 14 b+
runda 15 tak jak te 2 akcje opisane tutaj można jakoś wytłumaczyć tak tego wychylenia perfekcyjnie na sandwich i flicka już nie b+
Ban zostaje dobra robota @  xmezu  ale następnym razem staraj się skrócić opis akcji i podać czasówki z demka zamiast rund będzie łatwiej.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.