Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
bexi

Odwołanie od bana - Bexi 101% | MIRAGE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Bexi 101%
  • SteamID:
    76561199387478572
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    26.03.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

dostałem bana nie wiem za co po prostu grałem i nagle dostałem bana na serwerze 

Opublikowano

Ogólnie sytuacja wygląda tak, że gracz przez niski poziom swoich umiejętności strzeleckich i duże szczęscie, zmylił mnie że ma wallhacka :floppahey:

Od początku dema, nie ma ani jednej sytuacji, w której można cokolwiek stwierdzić do

21:01 - na temat tej sytuacji dostałem info o nim, że niby odpalony bo dziwne heady (na demku jest czysto), ale zacząłem się mu przyglądać

22:45 - ginę i od razu przeklikuję na niego, co jest dla mnie już dziwne to to, że zawsze gra te appsy B, ale nie dojeżdża, a jak na niego zacząłem patrzeć to

22:47 - biegnie na kosie insta na zakręt, nikt nie dał info poza tym co widać na radarze, trochę wątpliwa teoria, ale niech będzie

22:55-57 - zabija dwóch normalnie i 

23:01 - chłop z krzesła strzela do niego, a ten lata celownikiem po modelu gościa z paczkami, to było dla mnie sus mocno, ale oglądam dalej i 

23:02/03 - idealnie leciał celownikiem za ruszającym się modelem za paczką, dopóki TT nie zginął

I tu wlatuje ban, bo ta sytuacja wyglądała jak obvious low skill cheater.
Na moje dużo zbiegów okoliczności ale jednak stwierdzam po demku, że nie ma wystarczających dowodów i biorę to na klatę.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.