Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×
Sprinti

Odwołanie od bana - Spr!Nt^^ | LOSOWE MOCE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Spr!Nt^^
  • SteamID:
    STEAM_0:1:80361101
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #2
  • Data:
    22.03.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Dziś kiedy to piszę, czyli 22 marca zostałem zbanowany na wszystkich serwerach sieci Katujemy.eu, mimo tego że nie cheatowalem, ani nie griefingowalem. Jeszcze dzisiaj o godz. 10 mogłem grać. Kiedy wszedłem na serwer Losowe Supermoce 2 wyświetlił mi się komunikat: "Steam user is banned" (nie posiadam Vac Bana). To samo na pozostałych serwerach. Wiem, że administracja ma dostęp do wszystkich demek z meczy, więc jeśli to możliwe możecie sprawdzić moje kilka ostatnich gier (jeśli macie taką możliwość). Istnieje szansa, że zostałem ukarany przez przypadek lub jest to błąd serwera. Dodatkowo na stronie wyświetla się, że nie jestem zbanowany - moje konto jest czyste.  Byłbym wdzięczny, jeśli rozpatrzycie moje zgłoszenie. W załączniku przesyłam potwierdzenie tego co napisałem powyżej.

Screenshot_2025-03-22-19-33-24-338_com.android.chrome.jpg

• Head Admin
Opublikowano

Witam,

Przykro mi ale ban jest słuszny. Wykryto u Ciebie próbę użycia nielegalnego oprogramowania/skryptu oraz komend, które są niedozwolone.

Pozdrawiam,

@ BlaDy*

• Lubię to! 1
  • Head Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.