Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    TenShee
  • SteamID:
    STEAM_0:0:535496076
  • Serwer:
    MIRAGE #4
  • Nick admina karającego:
    Criss
  • Data:
    21.03.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Witam, piszę odwołanie ponieważ uważam to za lekką przeginkę, więc opisze sytuacje. Grałem sobie na serwerze i mnie sprowokował gracz o nicku Erge, w odwecie mu odpowiedziałem tylko "zamknij mordę C****, po tych słowach ja dostałem muta na ponad tydzień,  a osoba która sprowokowała dalej gra bezkarnie jakby sie nic nie stało.

Uważam, że powinienem dostać  ostrzeżenie albo w najgorszym wypadku mute ale na pewno nie na tydzień. Proszę po prostu o  skrócenie mute, bądź dania mi ostrzeżenia, Więcej się to nie powtórzy.

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Gracz, który Cię sprowokował dostał upomnienie słowne, z racji, że nie posiadał żadnych blokad. Ty natomiast razem z Twoimi kolegami "śmieszkami" macie na koncie nałożonych po "x" kar. Oczywiście wam też zwróciłem uwagę po 2 razy przed nałożeniem blokady.  Nie myślcie sobie, że za każdego C-worda będziecie dostawać tylko upomnienie słowne. 

Dodatkowo, omijałeś blokadę pisząc i obrażając mnie pod u@ "j**ać cie w du**e, przez takich adminow gra tu 14 osob". image.png.65f300b1f011cd928fa5a429b9e77c89.png

Znów dodatkowo, nakłaniałeś innych graczy by obrażali mnie na all chacie w grze. image.png.a97b9b02a6bdbf1cda5554ce30c6fe2d.png

Dodatkowo, gracze skarżą się na wasze zachowanie gdy nie ma adminów.image.png.3faaafe8984b268af66d62561f4f9454.png

Kara jaką Ci nadałem jest osobiście uważam za krótka, ale nie chciałem przesadzać. Dlatego dostałeś tylko na 10 dni. 

Opublikowano (edytowane)

"Znów dodatkowo, nakłaniałeś innych graczy by obrażali mnie na all chacie w grze" hmm ciekawa interpretacja, aczkolwiek wiesz że mógł sam z siebie to napisać po czym dodać że to ja kazałem? jedyne co powiedziałem mu to że mam muta od ciebie. Więc tak trochę zastosowałeś interpretację własną na swoją korzyść.

"Dodatkowo, gracze skarżą się na wasze zachowanie gdy nie ma adminów" można troszkę więcej szegółów? też moge poprosić kogoś żeby takie coś napisał + "gracze" nie gracz więc jak rozumiem masz więcej ssów od innych ludzi z datą wcześniejszą niż dzisiaj?  Debeściak, który stara się admina oczywiście, że będzie ci pisał takie rzeczy bo chce sie pokazać z dobrej strony jest ktoś inny poza nim? hmm? 

Dodatkowo, omijałeś blokadę pisząc i obrażając mnie pod u@ "j**ać cie w du**e, przez takich adminow gra tu 14 osob".  ponieważ uważam, że przesadziłeś dając mi muta na 10 dni kiedy to erge rozpączał i sprowokował mnie do takiego zachowania, więc pod chwilą impulsu napisałem to bo to było mega niesprawiedliwe i wcale nie dostał żadnego upomnienia od ciebie, a jak ci mówiłem na vc że mnie prowokuje to mnie olałeś :).

Oczywiśćie nie powienem tak pisać do opiekuna nawet pod wpływem impulsu za to mogę cię przeprosić, niestety jestem tylko człowiekiem i muszę jeszcze nad sobą popracować.

A co do ostrzeżenia nie pamietam żebyś 2 wystostował, z tego co pamietam to było jedno i jak pamietam tę sytuacje to też zostałem sprowokowany.

Edytowane przez TenShee00
  • Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Dałeś się niepotrzebnie sprowokować mogłeś olać tamtą osobę ale postanowiłeś mu odpowiedzieć co poskutkowało mutem dodatkowo patrząc na twoją historie w sb jest to twoje 9 przewinienie a więc recydywa oprócz tego obraziłeś jeszcze opiekuna. Mute zostaje 

Screenshot_20250321_184615_Chrome.jpg

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.