Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo masz w dupie i nie wiesz jakie jest życie. Sądząc po twoich wypowiedziach jesteś taki żenujący w wieku 16 lat i zachowujesz się jak pieprzony dorosły. Za pewne nigdy sam na nic nie zarobiłeś, cichy chłopak, który jest mądry w internecie. Dostałeś kiedyś w pysk? Stanąłeś za przyjacielem jak chcieli go pobić? Zeby wyjść gdzieś z dziewczyną zarobiłeś sam na kino dla siebie i dla niej? Czy tylko poprosiłe rodziców żeby ci dali? Rodziców sie nie wybiera i powinno się ich kochać. Są oczywiscie takie przypadki, w których sie nie da. Myślisz, że ten ojciec nie kochał swojej rodziny? Swojego synka? Wiesz co to jest lojalnosc wobec bliskich? Czy tylko jeśli jest jakaś afera to idziesz się skryć żeby nie było na ciebie? Jeżeli twój ojciec chodząc na mecze, chodząc na miasto robi ci wstyd to jesteś popier*olony. Ty wiesz co ty piszesz? Za takie rzeczy wstyd by ci było? 

No i święte słowa... Koczan, Ty to jakies głupoty piszesz.. Zachowujesz sie dokładnie jak on napisał.

Opublikowano

Za dużo masz w dupie i nie wiesz jakie jest życie. Sądząc po twoich wypowiedziach jesteś taki żenujący w wieku 16 lat i zachowujesz się jak pieprzony dorosły. Za pewne nigdy sam na nic nie zarobiłeś, cichy chłopak, który jest mądry w internecie. Dostałeś kiedyś w pysk? Stanąłeś za przyjacielem jak chcieli go pobić? Zeby wyjść gdzieś z dziewczyną zarobiłeś sam na kino dla siebie i dla niej? Czy tylko poprosiłe rodziców żeby ci dali? Rodziców sie nie wybiera i powinno się ich kochać. Są oczywiscie takie przypadki, w których sie nie da. Myślisz, że ten ojciec nie kochał swojej rodziny? Swojego synka? Wiesz co to jest lojalnosc wobec bliskich? Czy tylko jeśli jest jakaś afera to idziesz się skryć żeby nie było na ciebie? Jeżeli twój ojciec chodząc na mecze, chodząc na miasto robi ci wstyd to jesteś popier*olony. Ty wiesz co ty piszesz? Za takie rzeczy wstyd by ci było? 

Ty zapewne jesteś wielkim znawcą życia ulicy, i co dzień się bijesz. Na siebie potrafię zarobić i mogę się założyć, że w życiu osiągnąłem o wiele więcej niż ty, ponieważ potrafię rozmawiać i nie potrzebuję się z nikim bić. A jeżeli już dochodzi do sytuacji, by się z kimś pobić, robię to tak by drugiej osoby krzywdy nie zrobić, i jedyne co jej się staje, to jej "honor" cierpi. Jeżeli szukasz zwady to musisz być na prawdę twardym chłopaczkiem. Dla twojej wiadomości ja otaczam się w towarzystwie, które potrafi używać mózgu i wie że agresja jest tylko oznaką słabych. Tak uważam się za dorosłego, ponieważ umiem odpowiedzieć na takie zarzuty jak twoje. Na pracę jeszcze mam czas, na razie wolę się uczyć. Można łączyć naukę z zarabianiem, a na kierunku informatyka to nie jest tak ciężko, wystarczy chcieć. Jeżeli mój ojciec byłby totalnym patologicznym marginesem społecznym miałbym go kochać? Za co? Za to, że jest taki twardy i daje w pysk przypadkowym ludziom którzy mu nic nie zrobili? Skoro pochodzisz z takiego domu to strasznie ci współczuję, że nie miałeś kochających rodziców, którzy poszli by za tobą w ogień. A jeżeli wychowujesz się w takim otoczeniu, gdzie dawanie sobie w mordę jest ok, to radzę ci zmienić rejon, aby twoje dziecko potrafiło myśleć za siebie, a nie za grupą. Jeżeli chodzi o lojalność, nie masz mi prawa tego wypominać. Nigdy nikogo nie zdradziłem, i zawszę staje w obronie słabszych. Moje warunki fizyczne pozwoliłyby mi prawdopodobnie poradzić sobie w twojej okolicy. Jeżeli masz zamiar pozostać marginesem, to nim bądź, ale swoich żali nie wylewaj na forum. Każdy, kto miał ze mną styczność, źle mnie nie wspomina, a ciebie na pewno nie wspomnę dobrze, bo jedyne co potrafisz to używać wulgaryzmów z swojej wypodziedzi, bo twoje argumenty są na poziomie ziemniaka, który dopiero zaczyna rosnąć. Pozdrawiam cię, i życzę ci gorąco tego, abyś dobrze wychował swoje dziecko, i aby taka sytuacja jak na tamtym stadionie nie spotkała ani ciebie, ani nikogo z twojego najbliższego kręgu. Nawet nie najbliższego kręgu, nikogo tego nie życzę. Rozpisałem się trochę, ale nie mam zamiaru tolerować buractwa :)

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jakby siedział tam gdzie powinien, a nie szukał atrakcji na boisku, to by mu sie nic nie stało. Wybiegł na boisko szukać zadymy i znalazł. Może będzie to przestroga dla innych.

Szkoda dzieciaka bo stracił tatę ;[

Też jestem kibicem ale nie chodzę na stadion się Napierdalać tylko kibicować....... 

Zawsze i wszędzie Policja Jeb..... Będzie ;] 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Quzevsky, ty chyba nie myslisz ze on go zabil specjalnie to nie mam slow. To byl na pewno wypadek i nie celowal w szyje. Moze zostal zaatakowany przez tego wspanialego ojca, i on broniac sie zaslonil sie bronia i wystrzelil. Poniosl konsekwencje, wysoka kara ale widocznie tak musialo byc.

Opublikowano

Chciał wrażeń to je znalazł, chyba po to wszedł na murawę? Jakby miał choć trochę odpowiedzialności w sobie, bo nie ukrywam, że ojciec to odpowiedzialna funkcja w życiu człowieka to by powiedział nie i po prostu na nią nie wszedł. Pierdolicie wszyscy trzy po trzy, sam sobie typek zawinił i tyle.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ty wiesz co ty gadasz?! Oglądałeś filmik z tej akcji ?! Widziałeś ilu ich wtargnęło na murawę?! Chyba nie .. Gdy go idiota postrzelił nawet psiarnia nie udzieliła pomocy. Stała tylko, koledzy z drużyny mu pomagali. Kiedy karetka przyjechała?! Po jakim czasie !? To, że był kibolem nie oznacza, że nie był ani kochającym mężem ani ojcem! On miał rodzinę ! Zginął z rąk policji, która nawet mu nie pomogła tylko otoczyła. ZAWSZE I WSZĘDZIE POLICJA JEB*** BĘDZIE !!!!!!!!!!

Art. 7. 
1. Środków przymusu bezpośredniego lub broni palnej używa się lub wykorzystuje się je w sposób wyrządzający możliwie najmniejszą szkodę.
3. Środków przymusu bezpośredniego używa się lub wykorzystuje się je z zachowaniem szczególnej ostrożności, uwzględniając ich właściwości, które mogą stanowić zagrożenie życia lub zdrowia uprawnionego lub innej osoby.
Art. 23.
3. Pocisków niepenetracyjnych używa się w celu obezwładnienia osób lub wykorzystuje się w celu obezwładnienia zwierzęcia przez zadanie bólu fizycznego, przy czym nie celuje się w głowę lub szyję.

@down 

to zwracam za to, lecz patrz kiedy dojechała karetka .. praktycznie jak on już nie żył

@@@@@ Koczan 

Co ty pierdolisz ?!!?!?!??!?!?! Nie jest Ci szkoda dziecka !? Chłopie .. myślisz ?! Teraz jego matka będzie musiała go sama wychowywać. Jak by Co tato zmarł w takim wieku to co .. ? Byś powiedział "Dobrze mu tak, przecież to idiota" Chłopie .. Miał rodzinę, kochającą .. i teraz będziesz życzył każdemu kto jest kibicem śmierci ? Czyli teraz jak jest ta akcja "Wszystkich nas nie zabijecie" to będziesz mówił "Zabiją, jak jesteście kibicami" ?! Pomyśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Ten "Marcuson" to dzieciak z mojego miasta, nie nazywajcie tego rapem błagam, bo to gówniarz, który jeszcze nic nie wie o pewnych sytuacjach.

Opublikowano

Englo, po Twoich wypowiedziach to wnioskuję że Ty też mało wiesz.

Żebyś jeszcze odniósł się do którejś z moich wypowiedzi, ale tak naprawdę takie biadolenie o tym, że ktoś mało wie bez żadnego uzasadnienia mija się z celem, więc słucham aż to zrobisz.

Pytasz się Koczana o wiek, po czym wstawiasz filmik, na którym jacyś upośledzeni popierdoleńcy (i tutaj z całym szacunkiem do osób upośledzonych) prezentują sobą poziom niższy od gówna :) Więc równocześnie stwierdzam, że popierasz takie zachowanie.

"Jakoś tam nie trzeba było używać broni", ale jak widzisz po użyciu jej w Knurowie afera ucichła po 30 sekundach, a nie po 5-10 minutach, dlatego popieram taki sposób walczenia z tymi kretynami.

Opublikowano

Czyli twoim tokiem myślenia każdego kto wszedł na płytę trzeba zajeb** ?! Bo chyba w tą stronę idziesz.

Opublikowano

Czyli twoim tokiem myślenia każdego kto wszedł na płytę trzeba zajeb** ?! Bo chyba w tą stronę idziesz.

A po co ktoś ma obniżać poziom społeczeństwa w Polsce? Jak widać jeden wystarczył żeby te dzidy się tam uspokoiły.

Opublikowano

Englo, a więc tak, myślisz że awantura się skończyła po 30 sekundach? Ta awantura została przerwana, tutaj ciąg dalszy https://www.youtube.com/watch?v=2tQFV2OC3XE a będzie jeszcze gorzej, ponieważ na pogrzeb Dawida przyjeżdżają delegacje z całej Polski oraz z świata.

Co do Twoich wypowiedzi to piszesz że wiedział na co się piszę i jakie są tego konsekwencje, i tutaj grubo się mylisz, za wbiegnięcie na murawę jest zakaz stadionowy, grzywna, ograniczenie wolności a nie ŚMIERĆ!

Co do filmiku który wstawiłem to tak popieram to.

No niech przyjeżdżają na ten pogrzeb i niech zrobią rozpierdol w kolejnym miejscu, w którym się tego nie powinno robić.

W ogóle skąd się wzięła ta pseudobanda, która propaguje napierdalanie się na meczach? Skoro to popierasz to musisz być mało bystry i inteligentny. Potem tacy ludzie idą na wybory, głosują na patoli, ale dalej rozpierdalają wszystko co jest możliwe, NO ALE CÓŻ POLSKA NIE JEST W STANIE NIC IM ZAOFEROWAĆ. A co ma Polska zaoferować jak w głowie pustka?

@ ty masz te 14 czy 15 lat, powiedz mi co ty możesz o takich tematach wiedzieć? Naczytałeś się komentarzy JP dresów i wyrobiłeś sobie jakieś chujowe zdanie.

Opublikowano

Hahahahahaha, 14 czy 15 ?? To ty chyba tu nic nie wiesz. 

Opublikowano

Zabijać takich śmieci...to nie jest człowiek...policja powinna stać tam z kałachem i walić w każdego seryjnie po tych pustych łbach

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co on sobą reprezentuje? Napisałem że mu się należała śmierć? Ja napisałem że należała mu się kara, a to że był marginesem to nie było go za co szanować. Gardzę wszystkim co nazywa się kibicem a przybywa się bić. Syna mi szkoda, że miał takiego tępego ojca co niczego w życiu nie osiągnął. Marginesy niech pozostają tam gdzie są i niech nie wchodzą innym w drogę. Mam powód dlaczego mieć takie zdanie o tym gównie. Każdy kibic który przybywa na boisko po to by się bić, nawet jeżeli ktoś z was należy do takiej społeczności należy, mam do was dwa słowa - Jesteście gówna. Nie dość, że waszym jedynym celem życiowym są libacje i THC, to nie ważycie na życie innych. Wyobraźcie sobie, że kiedyś tak komuś mocno wlejecie, że go zabijecie. To, że się umiecie bić nie jest powodem do dumy, to jest powód to wyprowadzki :) Jak się lubicie bić, to idźcie trenować do klubu, gdzie są jakieś zasady i jest tam zasada fair play, trzeba wiedzieć kiedy odpuścić. 

Ile jest przypadków, że pseudokibice pobiją bezbronnych, samotnych, którzy idą sami po ulicy? A ile jest przypadków, że policjant kogoś zabije? On wykonuje swoją służbę, i za to mu płacą. A wy tylko kurwa byście komentowali. Idźcie do policji i zmieniajcie Polskę, o którą tak mocno walczycie w komentarzach. Chcesz coś zmienić, zacznij od siebie. Bez policji większa część społeczeństwa niż wy kibole, nie mieli by życia. Tak to przynajmniej ograniczają ich zasady, które respektują w 10%. Jeżeli chcesz komuś wpierdolić, idź do piwnicy i pierdolnij się w ścianę, jednego debila mniej...

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zamykam bo widzę że temat schodzi na zły tor, a każdy ma inne zdanie na ten temat. 

Znając życie i tak do niczego nie dojdziecie. 

Tylko spójrzcie na swoje wypowiedzi i zobaczcie o czym piszecie, idąc waszym tokiem myślenia policja ma zabijać każdego kto złamie prawo? Bez przesady...

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.