Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gali_

Odwołanie od bana - EmerytGali Katujemy.eu | MIRAGE #3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    EmerytGali Katujemy.eu
  • SteamID:
    STEAM_0:1:920510932
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Nick admina karającego:
    S0u
  • Data:
    18.03.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

Witam, Piszę apelacje ze względu, iż zostałem ukarany niepoprawnie. Osoby, które mnie znają wiedzą dobrze, że chodzę tylko pałac, będąc w tt. Umiem wyjść idealnie wcelowany w jungle/schody bez żadnego problemu. Na tym serwerze mam przegrane trochę godzin (ok. 110h) gram tu około miesiąca i pomyśleć racjonalnie nie opłaca mi się kupować żadnych wspomagaczy na tak długi okres. Grałem długo w cs1,6 i większość nowych osób wyzywa mnie, że gram na cheatach, bo mam przegrane 170h w cs2. Nie popieram zachowań cheaterow ani żadnych innych wspomagaczy, bo według mnie to psuje rozgrywkę innym. Poniżej wysyłam link do skargi na mnie i do mojej rozpiski demek. Pozdrawiam serdecznie.

SKARGA: 

MOJA ROZPISKA: 

Odwolanie do 1 demka:
    5;25 Skan drewna przeciwnik byl duzo dalej
    8;00 Ziomek obok mnie stal, gdy wyszedl nie bylo smoke i strzelil wiec tez strzelilem lecz za nim dobieglem to byl juz smoke.
    8;35 Słychać jak switchuje bronie
    9;30 Widac ze enemy nie byl przygotowany i szedl w strone conectora/schodow a peeknalem schody i stanalem tak ze bedac w jungli by mnie nie zabil.
    13;19 Nie wiem gdzie widzisz problem jak chodze ciagle lewo prawo czekalem aby smoke minal.
    16;25 Przewaznie gdy dostajesz flasha to jest 75% szans ze gracz ci wybiegnie wiec zawsze gdy dostaje flasha to strzelam.
    18;40 Gdy wyszedl z palacu slyszalem ze stoi na drewnie bo nie zeskoczyl, chciałem zeskanowac go przez sciane .
    25;30 Zwykly skan przez smoka ale wg mnie tez to dziwnie wygladalo xd.
    27;00 To samo co powyzej.
    42;00 Chodze lewo prawo i skanuje smoke, według mnie nic dziwnego tutaj nie mialo miejsca

Edytowane przez Gali_
Lanek  

Decyzja 24h

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Obędzie się bez oglądania demka, bo po dokładniejszym sprawdzeniu masz już bana za cheatowanie i granie na AB na innym koncie:

Spoiler

image.png.8f4411eb02824fbebf9e611ef8f410a9.png

image.png.25c99561c809191e986d61fd9f736922.png

więc nie masz co liczyć na ub. Pozdrawiam.

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.