Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nickname: shadow (obecnie debeściak)
Link to your Steam profile and SteamID: https://www.steamcommunity.com/id/777shadow SID: STEAM_0:1:607451173  SID64: 76561199175168075 
Game Tracker: https://www.gametracker.com/sh4dow-/
TSARVAR: https://tsarvar.com/pl/@shadow
What is your experience: Na wstępie witam, moim administratorskim doświadczeniem może być to, iż byłem administratorem na serwerach [w :go] takich jak: Jeden Serwer Typu: (Only Cache), oraz Dwa Serwery Typu [OM]. Poza tym widniałem w Administratorskim gronie na Katujemy #3 [Z tego co pamiętam dalej widnieję na Grupie Steam dla Administracji], SourceModa mam opanowanego w znacznym stopniu, posiadałem również swoj serwer OM przez 1,5 roku w latach 2019-2021r. CSS swojego czasu też zdążyłem poznać, gdyż jako Programista z Zawodu miałem okazję pisać od nowa plugin OMowy, dla kolegi [Bodajże pliki z FileZilli mam nadal na swoim PC]. Wszelkie Kontakty, Serwerowy DC, czy też Plugin mogę przesłać Zipem.
Mam przegrane ponad 8k h w csie (licząc 3 konta [Wszystkie utworzone nie posiadają blokad VAC, w tym Faceitowe] wychodzi ok. 7500). Kont z 10/9 lvl sprzedałem pow. 4. Doświadczenie grając na 2822 elo+ uważam, że mam duże, meczy na Faceicie mam przegranych ponad 6000, z każdym dniem to rośnie (wiadomo), obecnie wracam po 3 miesięcznej przerwie. Na Katujemy gram praktycznie na wszystkich serwerach (zwłaszcza na Omach #1 i #4, oraz 5v5 #2, lubię pograć rano, bądź wieczorem/nocy, gdy jest mniej osób tzn. below 14. Później się robi taki tłok, że czlowiek z digielka się nie pobawi)... I wtedy zazwyczaj gram na #4. 

Why do you want to become an administrator: Chcę być administratorem na tym serwerze po to, aby zapobiegać cheatowaniu na serwerze, przy obecnym VacLife 2.0 jest to łatwe do ominięcia, być może w plugin jest przed tym dobrze zabezpieczony lecz kto wie. Myślę, że prewencyjnie jedna, dodatkowa ogarnięta osoba na tym serwerze się przyda, lecz nie ja tu jestem od oceniania. Ponadto uważam, że jestem osobą kulturalną i dojrzałą, umiem trzymać nerwy na wodzy, i nie daje się prowokować przez czyjeś zachowanie, czy też wyzwiska. 
Contact: Discord: shadow.cs, Steam [W razie potrzeby IG, FB].
Voice Mutation (YES/NO): Tak
Scale of knowledge of admin service (1/8):  7.5 [Przez ubiegły tydzień, zdążyłem zapoznać się ze składnią komend w CSS, lecz niezmiennie jestem zdania, że z czasem znajomość ta będzie się poszerzać].
Knowledge of server rules and admin rules (YES/NO): Tak

Pozdrawiam,
shadow  

Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.