Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
byskup

Chwilowy lag podczas używania mikrofonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam taki problem, że jak używam mikrofonu to mam laga na 1 sekundę. Mikrofon mam zbindowany na klawisz boczny myszy, ale to nie ma znaczenia bo jak użyje na klawiaturze to jest ten sam problem. Posiadam nowego laptopa i to w sumie na nim zaczął się ten problem, posiadam HP VICTUS 15 RTX3050. Gram na słuchawkach Hyperx Cloud 3 z dedykowaną kartą dźwiękową. 

Próbowałem reinstslować steama i cs, nie pomogło. Podłączenie innych słuchawek i granie wgl bez nich też nie pomogło. Nie wiem jak poradzić sobie z tym problemem, może ktoś z was miał takie coś i potrafił sobie z tym poradzić?

Opublikowano

Panel sterowania - dźwięki - zaawansowane - format domyślny.

spróbuj jakość studyjna na początek

Opublikowano
7 godzin temu, Lanek napisał(a):

Problem występuje tylko w csie?

W czymś innym np. na DC jest ok?

Mam tylko jedną grę zainstalowaną, więc nie mam pojęcia jak w innych grach. Spróbuję zrobić tak jak koledzy napisali, jak się nie uda, to spróbuję w innej grze. Jak temat się rozwiąże to dam znać!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Niestety problem dalej występuje. Spróbuję raz jeszcze usunąć cs'a i steama i zainstaluje ponownie wszystko, może uda się to naprawić. Próbowałem różnych ustawień, użyłem innych słuchawek i nadal problem występuje. Można zamknąć temat. Dziękuję za pomoc w temacie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.