Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zostałem wydalony z administracji 16.03.2025, z nie wiadomo jakiego powodu mógłbym prosić o jakiś powód, gdyż myślę że sprawowałem się lepiej niż nie jeden ADMIN na tym serwerze. Tuż tutaj pytanie kieruje do @camelovy skądże takie pytanie, i brak udzielenie jakiej kolwiek informacji że zostaje wydalony z Administracji. Nie ma nic zawartego w wymaganiach Counter Strike 1.6, na Steamie. Wystarczyło posiadać konto Steam wraz z Brakiem Blokad Vac. Niżej podsyłam ss'a w których podsyłam o żadnej informacji udzielonej z wylotu administracji.image.thumb.png.95868b5b210e615ce47ca4dc9e19dce4.png

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Skoro wymagamy konto steam to chyba logiczne, że z CS 1.6 a nie fishing planet. Opiekun podjął decyzję o usunięciu Cię z administracji serwera i ma do tego pełne prawo, tym bardziej biorąc pod uwagę okoliczności.

• Haha 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.