Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Gdy wybiera sie duszka/freedaya z zyczenia trwa on dwie rundy i nie da sie zabrac.

2. Czas trwania mapy jest zbugowany i mapa trwa do czasu az admin nie zmieni.

3. Czasem po zabiciu wieznia nie wylatuje szluga.

4. Uwazam ze na serwer powinno dodac nowe mapy i usunac jail facebook poniewaz jest grana caly czas.

5. Wgranie mapcyklu, aby zredukowac powtarzajace sie mapy. Rtv bedzie pomijac grana mapei zmieniac na nastepna.

6. Wgranie sklepu za szlugi dla vipa

7. Zmniejszyc szanse dostania dglprzez vipa

8. Zdefiniowanie slowa tekstury bo nie wiem co mam traktowac za txt

Opublikowano

1. odpada, 1 runda to standard.

4. facebook to jedna z lepszych map = powinna zostać

5. Dobry pomysł - jestem za

6. nie mam nic przeciwko

7. vip, to vip powinien mieć przywileje

8. ... txt to txt XD

Opublikowano (edytowane)

1. 1 runda nie więcej

2. Dziwne nie widziałem tego błędu - również sprawa dla Developera

3. Pewnie jakiś pojedynczy błąd lub Twoje niedopatrzenie mi zawsze wypada, albo ktoś weźmie pierwszy podniesie ;)

4. Nowe mapy? Może jakieś propozycje...Również nie przepadam za facebook, ale jest to lubiana mapa

5. To co wyżej

6. Był już taki temat, miało zostać to wprowadzone

7. Vip to vip płaci się za to kasę, więc nic nie zabieramy, ic nie zmniejszamy

8. Tomka spytaj, nie ma lepszego specjalisty niż on w tej dziedzinie

Edytowane przez cLiNiC
Opublikowano

1. Za czasów Play'a pisałem o tym i myślałem, że to naprawił. Zaraz damy info Developerowi.

2. Developer to poprawi.

3. Developer również to poprawi. 

4. Co do map było już chyba dwa razy pisane i podałem mapy do wgrania. Podeślę linka Developerowi aby wgrał na serwer.

5. Jak najbardziej za.

6. Robiłem też jakieś zmiany ze szlugami i nie wiem czy Developer to zmienił.

7. Wydaje mi się, że szanse na dostanie deagla można zmniejszyć dlatego, że jak na serwerze jest minimum 5 VIP.

8. TXT - Tekstury są tylko w tedy kiedy zwykły gracz ( Bez VIP'a oraz SVIP'a ) nie może wejść ( Bez pomocy innych ) na dane miejsce. TXT są to również miejsca na które da się wejść ale, z których potem nie da się wyjść. ( Mówię o mapie Jail_facebook - jak spadniecie za ten płotek niebieski to są TXT )

Opublikowano

1 i 2 powinny być zrobione priorytetowo. naprawde jest to wkurzające dla ct jak duszek trwa 2 rundy i przez bug 2 bez adma sie nie pogra bo nikt nie lubi grac jednej mapy caly czas.

co do duszka czasem buguje sie on tak ze otwieraja sie cele po rozpoczeciu rundy od razu a duszka widac.

3 bug mało szkodliwy ale można by temu zapobiec ;)

4 i 5 oj tak :D

6. wiadome

7. przydało by sie ale niewiele. nicolas chyba czy dest dostali 10 rund po rzad dgl pare dni temu. za duzo

8. Tomek już ładnie opisał :)

• Legenda
Opublikowano

1. Done

2. Done

3. Done

4. Daj propozycje map

5. Zrobię to wieczorem gdyż będzie potrzebny restart.

6. Dajcie mi trochę czasu

7. Za vipa się płaci , a vip musi się czymś wyróżniać.

8. Tomek opisał.

Opublikowano

Myślę, że to wszystko w temacie...Co do map, polecam założenie nowego tematu i każdy zainteresowany niech przedstawi swoje propozycje...Developer już o wszystkim wie, zamykam

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.