Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    DEJVV94
  • SteamID:
    STEAM_0:0:933744330
  • Serwer:
    Arena
  • Nick admina banującego:
    -
  • Data:
    14.03.2025
  • Opis sytuacji:
    Grałem sobie na serwerze już od kilku dni serwer jest serio fajny grałem normalną runde jak zawsze miałem chyba top 1 albo 2 w tabeli jedyne co pamiętam to ze 2 razy zabiłem 4 przeciwników wyklaczowałem grę i po około 3 rundach będąc na spawnie mnie wywaliło myslałem ze moze to internet ale wchodząć ponownie okazało się ze to ban XD. mam tylko 350h w cs go w dodatku nigdy nie maiłem bana w cs go wiec nwm czm jestem podejzeany o cheaty, nie można byc po prostu dobrym. Czemu admin nie wziął mnie na sprawdzarke np mogłem podac DC udostepnic ekran jak bym np nie zrobił tego to mógł by mn wtedy zbanowac albo cos w tym stylu od razu bym to zrobił a tu nie ban i tyle bez dowodów xdddd.

mam nadzieje ze zostanę odbanowany bo bardzo Lubie ten serwer i mi sie na nim fajnie gra

• Wow 1
Opublikowano

Po obejrzeniu dema stwierdzam że pisanie odwołania od gry na HvH nie ma sensu dlatego też przeprowadziłem lekki research i doszedłem do tego że gracz prawdopodobnie podał złe steam id.
Steam id które podał dostało bana na arenach za HvH, natomiast nick odwołującego jest powiązany z banem na Mirage 5v5. 
Jego poprawne steam id 

STEAM_0:0:635604955

Dorzucam zdjęcia z SB nicków oraz steam id obydwóch osób 
image.png.de19fbdccca2787742e83bb304c77bf6.png
image.png.579729e99799e8886d1c56e74d7ce6e8.png

• Lubię to! 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Na ip z konta które zostało zbanowane jest ban z tego samego dnia z serwera Losowe super moce nadany 5 minut później od bana na arenie.  Oprócz tego jak wspomniał @  444rasel  na nick z odwołania jest ban z serwera 5v5 mirage także z tego samego dnia. Nie sądze by był to przypadek ban zostaje.

image.png

• Lubię to! 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.