Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: ~Śmierć Konfidentom Dętym~
Link do profilu Steam oraz SteamID:  https://steamcommunity.com/profiles/76561197965654106/ STEAM_0:0:2694189
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Kilkukrotny admin na kilku różnych trybach
Staż na serwerze: Od resetu

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Przydam się, doświadczeniem i aktywnością pomogę w wsparciu serwera oraz rozwoju 

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam/fb/dc
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak, kilka razy podwinęła mi się noga za co zostałem ukarany, sgs/gsj (odbindowałem scrolla) cl_minmodels1 miałem automatycznie ustawiane co rundę co również zniwelowałem. Regulamin przeczytałem cały i będę sumiennie go przestrzegał.

Edytowane przez antykonfident
Opublikowano (edytowane)

Jestem na NIE

- Twoj nick odstrasza ludzi, wydaje mi sie, ze kiedy jest sie twarza serwera trzeba soba cos reprezentowac 

- Mysle, ze moglbys bardziej sie postarac z tym podaniem

Z perspektywy gracza nie moglbym brac cie na powaznie

+ Aktywny i ogolnie mily

Personalnie nic do ciebie nie mam bo jestes w porzadku ale moim skromnym zdaniem w momencie kiedy decydujesz sie na gre z takim nickiem i podobny ustawiasz na forum to automatycznie jestes skreslony z pelnienia takiej funkcji jaka jest Administrator serwera, poza tym wychodze z zalozenia, ze jezeli pisze sie podanie to trzeba siasc i napisac to ladnie a nie na kolanie

Edytowane przez effect
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na tak.

Znam tego użytkownika już parę dobrych lat. Mogę powiedzieć że wykonuje on swoje obowiązki bardzo sumiennie oraz jest niemal codziennie aktywny.

Jest on bardzo pomocny jeżeli chodzi o pytania użytkowników dot. pomocy przy jakiś komendach/regulaminie etc.

+ wiek

+ aktywność

+ kontakt

+/- nickname

+/- ostatnie bany

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem na nie,

wybacz stary aczkolwiek moim powodem jest to że nie dawno wróciłeś po długim banie. Musisz teraz trochę pograć i pokazać się z lepszej strony. 
W przyszłości nie mówię nie.

Dodam tylko jeszcze że tak jak kolega wcześniej wspomniał twój nick jest trochę kontrowersyjny jak na admina.

Edytowane przez thesuspect
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak. Gracz jak na razie aktywny, nie sprawia problemów, ma doświadczenie. Minusem trochę ten nick.

• Dzięki 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Ciężko zbadać twoja aktywność jaka jest na prawdę bo GT u Ciebie nie działa. Minus spory to te dwa bany na twoim koncie w dodatku jeden po drugim. A wątpię byś nie wiedział, że te rzeczy są zakazane (skoro byłeś tak często adminem a są one na większości sieci zakazane). 

Poza tym grając niedawno razem nie sprawiales problemów a w grze ogarniales. 

Jestem za okresem próbnym na początek. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeżeli GT nie działa, to zajrzyjcie na tsarvar, tam są bardziej szczegółowe dane. Podsyłam wam link kandydata:

https://tsarvar.com/pl/player436940-~Śmierć+Konfidentom+Dętym~

I jeśli miałbym sugerować się faktami, to jestem na nie

- 19 godzin w ciągu ostatniego miesiąca. Czy to dużo? Jak na osobę starającą się o admina to za mało. 
Tak naprawdę aktywny jesteś od 7 dni, w tym tygodniu faktycznie jesteś aktywny, ale patrząc szerzej to zdecydowanie za mało.

Pograj jeszcze parę tygodni, wejdź bardziej w życie forum, bądź zaangażowany. Pomyśl nad zmianą nicku, bo z takim nickiem nie wypada wchodzić do administracji 

Na dziś nie, ale za jakiś czas jesteś dobrym kandydatem na admina

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Popraw aktywność na forum, na serwerze i udowodnij, że znasz oraz respektujesz regulamin serwera.

Na ten moment odrzucam, natomiast furtka nie jest zamknięta, zapraszam za jakiś czas.

• Lubię to! 3
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.