Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: XenoX
Imię: Szymon
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199125877358/ + STEAM_0:0:582805815
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Przez około pół roku byłem Administratorem tutaj na Arenkach ( +- 1,5 roku temu - jeszcze za czasów CS:GO) i w tym roku około miesiąc (Wyjaśnienia poniżej)
Staż na serwerze: Dość spory - Około pół roku regularnej gry jeszcze za czasów CS:GO, w tym roku mniej więcej od połowy stycznia staram się grać regularnie (Z wyjątkiem tygodniowego wyjazdu na Ferie Zimowe, szkoły oraz życia prywatnego - co myślę, że jest zrozumiałe :D)

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Zawsze zależało mi na utrzymaniu porządku na serwerze oraz tworzeniu przyjaznej atmosfery dla graczy. Pełniąc wcześniej funkcję Administratora, mogłem aktywnie wspierać społeczność i dbać o przestrzeganie regulaminu. Gracze mnie kojarzą, często zwracają się do mnie o pomoc, a ja zawsze staram się ich wspierać i rozwiązywać ewentualne problemy.

Podczas mojej poprzedniej kadencji napotkałem jednak trudności wynikające z niewłaściwego zarządzania serwerem. Ówczesny Opiekun nie tylko nie wspierał Administracji w jej obowiązkach, ale również wykorzystywał swoją pozycję w sposób, który sprawiał, że praca w zespole stawała się frustrująca i demotywująca. Zamiast dobrej współpracy, często spotykałem się z lekceważeniem oraz nieuczciwym traktowaniem, co znacząco utrudniało mi skuteczne pełnienie funkcji Administratora. W takiej atmosferze trudno było angażować się w rozwój serwera, dlatego zdecydowałem się zrezygnować.

Obecnie sytuacja na serwerze uległa znacznej poprawie – nowy Opiekun, z którym mam bardzo dobre relacje, wprowadził lepszą organizację i bardziej sprzyjające warunki do współpracy. W związku z tym chciałbym ponownie dołączyć do zespołu, aby kontynuować swoją pracę jako Administrator.

Dobrze znam serwer, jego społeczność oraz zasady, jakimi się kieruje. Mam także świetne relacje z resztą Administracji, co znacznie ułatwia współpracę. Wierzę, że moje doświadczenie, zaangażowanie i komunikatywność pozwolą mi skutecznie pełnić tę rolę, przyczyniając się do dalszego rozwoju serwera.

Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Kontakt: Forum, Steam, Discord (Podane na profilu)
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 4/5
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

• Uwielbiam 5
Opublikowano

+ wiek 
+ doświadczenie
+ regulamin

+ aktywność 
wcześniej bardzo dobrze się z tobą współpracowało 
Jestem na TAK

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

+ Wiek
+ Konto Steam
+ Doświadczenie
+ Staż 
+ Skala Znajomości Admina  
+ Pomocny
+ Aktywność Na Serwerze

Osobiście uważam że Xenox to bardzo dobra osoba na stanowisko Administratora z racji takiej iż jest bardzo miły, pomocny oraz bardzo dobrze się z nim współpracowało.

Jestem na TAK

Edytowane przez 444rasel
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie w tym przypadku podanie to tylko formalność.

+ doświadczenie

+ aktywność

+ znajomość regulaminu 

+ bardzo pomocna osoba, odpowiednia na stanowisko Admina

TAK

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Nawet nie czytałem podania

+Aktywność

+ Znajomość regulaminu

+ Doświadczenie 

+ Można na nim polegać

+ Ciężko o lepszego kandydata

@ Kezno1337 przyjmuj misiaku

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek
+ Konto Steam
+ Doświadczenie
+ Staż 
+ Pomocny
+ Aktywność Na Serwerze

Jestem na Tak

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Na TAK 

+ doświadczenie 

+ aktywność

+ miły pomocny gość 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.