Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: lajkonick
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199544453237/  gram na non steam bo nie chce pakować ani grosza w firmę,która tak mi rozwaliła ukochana grę ze nawet na faceit czy esea ludzie grają na cheatach. Jeżeli pojawia się jakiekolwiek  wątpliwości mogę również podać link do faceit.Dodam też ,że miałem robione screeny już gdyż było podejrzenie że cheatuje
Jakie jest Twoje doświadczenie?: kiedyś byłem adminem na cs kolaczyce [taka  serwerownia] oraz jak dobrze pamiętam csserwer diablo mod,ale to było x lat temu min 10 oraz jeszcze jakiś cod mod,ale nie pamiętam nazwy serwerowni
Staż na serwerze: parę dni

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Chciałbym zostać adminem ponieważ gram przeważnie w nocy kiedy nikogo nie ma poza cziterami z ktorymi chciałbym się uporać w danym momencie.Kolejnym ważnym powodem dla mnie jest to że chciałbym sobie w nocy zmieniać mapy razem z osobą która jest na serwerze na te mniejsze bo piszac propozycje map przed rtv nie pozwala mi  wybrac tych malych.Glownie to chce zostac adminem bo sam tego potrzebuje i kilku ludzi co gra nocami na serwerze moze to troche egoistyczne ale przy obecnym stanie gry i tego jak wygląda społeczność [jest malutka] nie widzę żadnych przeciwskazań a że gram dla samej nostalgii to proces jest risk-free.Bez cisnienia będzie to będzie nie to nie napisałem z chęcią pomocy sobie i kilku nocnym markom pozdrawiam.

Mutacja głosu (TAK/NIE):tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Kontakt:steam/forum/nr tel
Skala znajomości obsługi admina (1/8):6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):tak

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Oczywiście że na nie. Na serwerze ledwie 3 dni i już podanie. Poza tym chcesz admina głównie dla własnej wygody by zmieniać mapy jak Ci się podoba. Mam nadzieję, że to podanie to po prostu żart.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Za krótko grasz, ledwo co kojarzymy twój nick. Na nie.

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.