Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

1. Kangurek Kao - gra, która najbardziej mi zapadła w pamięć i ukształtowała mnie jako gracza. Gra, w której gracz steruje kangurkiem, walcząc z przeciwnikami i rozwiązując zagadki w kolorowych, trójwymiarowych światach. 

2. Crash Bandicoot - nie miałem może PS1, ale zagrywałem się sporo z moim kuzynem, dynamiczna gra platformowa, w której gracz kontroluje naszego liska, walczącego z wrogami i pokonującego przeszkody w drodze do uratowania świata.

3. Spyro - również gierka, za czasów dominacji PS1, Przygodówka, w której gracz steruje małym smokiem Spyro, eksplorującym otwarte światy, rozwiązującym zagadki i walczącym z wrogami.

4. Rayman - Choć bardziej, podobały mi się starsze części jeszcze starszej ery, kiedy mieliśmy widok zza pleców, to w nowe całkiem przyzwoicie się gra. Tak jak wielu może skojarzyć tą grę, w której gracz steruje bezrękim bohaterem Raymanem, przemierzającym kolorowe światy pełne wyzwań i zagadek.

5. Astrobot - jak dla mnie najlepsza gierka, która w zasadzie uratowała całą nowoczesną generację Sony, gdzie niestety po dziś dzień brakuje tych gier, jakich wyczekujemy. Wracając to, gra w której gracz pomaga małym robotom w odkrywaniu różnych planet, rozwiązując zagadki i pokonując przeszkody w trójwymiarowym świecie, poznajemy również wnętrza konsoli, stare karty pamięci, różnych bohaterów z dawnej ery PS1, dając cały obraz tego. 

Podzielcie się również w komentarzu, jakie są wasze ulubione platformówki i jakie wspomnienia macie z nimi związane, bądź co odkryliście niedawno.

kangurek-kao-klasyczny-kao-h.png

crash-bandicoot-4.jpeg

16886428132215410-jpg-gallery.big-iext132376292.jpg

rayman-remake.jpg

Astro-Bot.jpg

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Mega! Z tych gier grałem tylko w Spyro, ale w odnowionej wersji jeszcze na ps4pro, mega słodziak z Spyro UwU 

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Crash 🔥🔥

And...

oddworld-inhabitants-confirms-abes-exoddus-remake-is-on-the-docket-1429051969699.thumb.png.dc73ab769729d6f6ceae68dc8804077d.png

Metal_Slug.png.48c211666493d6cb2d69edc449d5b04f.png

MV5BMjE2NjI2NDYtODNmMi00YThiLTllNTgtYzYxMWNmODQ3YTU5XkEyXkFqcGc@._V1_.thumb.jpg.54db45f78538561513830d5427089c87.jpg

Edytowane przez camelovy
  • Uwielbiam 1
  • Moderator
Opublikowano
4 godziny temu, Kozonowicz :) napisał(a):

1. Kangurek Kao - gra, która najbardziej mi zapadła w pamięć i ukształtowała mnie jako gracza. Gra, w której gracz steruje kangurkiem, walcząc z przeciwnikami i rozwiązując zagadki w kolorowych, trójwymiarowych światach. 

Pamiętam to jak dziś, kiedy pierwszy raz zagrałem w Kangurka Kao. Wakacje 2006 na drugim końcu kraju u rodzinki, a tu pewnego wieczoru tato przychodzi do mnie i do brata z laptopem i nam odpala Kangura :jasperwow:

Rayman to tez wyzszy level dziecinstwa, ktory mega wspominam.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.