Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
RS5Revir

Odwołanie od bana - "𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥:Revir™ | MIRAGE #5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    "𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥:Revir™
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199058155299/
  • Serwer:
    MIRAGE #5
  • Data:
    28.02.2025
  • Mapa:
    MIRAGE
  • Opis sytuacji:

W dniu 28.02.2025 o godzinie 17:55 podczas grania na jednym z waszych serwerów zostałem w środku gry zbanowany nie wiem od kogo a ni nie wiem za co nikt na chacie nie napisał żadnego powodu.

Również chciałbym się dowiedzieć na ile dostałem bana.

Opublikowano

Ban jest permanentny dla ciebie i całej waszej spółki za info które sobie dajecie na komunikatorze zewnętrznym (przyznaliście się nawet do tego) ostrzegałem was dawno 2 admin tez ostrzegał i opiekun, końcowo zauważyłem że jeden z waszej ekipy leci na wh. Zauwazyłem również że po ostrzezeniach graliscie w jednej drużynie a nie jak zawsze w róznych aby mozna było sobie info podać, co skutkowało podawanie info bez koniecznosci bycia w przez waszą spółke w 2 innych druzynach.

Obejdzie się bez rozpiski, tutaj sam piszesz ze się przyznaliscie. Chcem również zaznaczyć oraz przypomnieć ze moje upomnienie które było skierowane do ciebie (jako pierwszy ci je dałem) potraktowałeś jak nic nie znaczącą informacje dla twojego zycia serwerowego skoro 2-gi admin oraz opiekun dają ci upomnienie kolejne.image.png.dd4868c2fdfae0cb298ed59b402c40eb.png

S0u   (edytowane)

Podaj dowody na tą współpracę tzn. rozpisz demko, a potem edytuj swoją wiadomość dając rozpiske w niej

Edytowane przez S0u
  • Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.