Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
bludi

Odwołanie od bana - 𝚋 𝚕 𝚞 𝚍 𝚒 | 5VS5 #6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    𝚋 𝚕 𝚞 𝚍 𝚒
  • SteamID: STEAM_0:1:924194461
  • Serwer:
    5VS5 #6
  • Data:
    26.02.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

No ogólnie sprawa wygląda wygląda tak że wpisałem komende: bind v "toggle gameinstructor_enable" no i kliknąłem te v potem mnie wywalilo i wyświetlił sie komunikat Twoje id użytkownika zostało zbanowane i teraz nie wiem czy to było jakieś zakazane ale uważam że nie i chciałbym odwołuje od bana. Chciałbym jeszcze dodać że może to jakiś błąd ale nie zauważyłem w regulaminie że tak nie można nie mam klipa ale możecie to sprawdzić i potwierdzić ze nie oszukuje i po wpisaniu tej komendy dostaje sie bana.

• Junior Admin
Opublikowano

Na twój nick nie ma bana, a steamid nie podałeś. Uzupełnij informacje, bo w przeciwnym przypadku nie mamy jak Ci pomóc.

• Head Admin
Opublikowano

Witam,
@ bludi

Na naszych serwerach ta komenda jest domyślnie zablokowana. Możesz wyjaśnić, w jakim celu ją zbindowałeś i chciałeś użyć?

Oczekuję jasnej odpowiedzi.

Pozdrawiam,
@ BlaDy*

Opublikowano (edytowane)

Zbindowałem ją bo chciałem sprawdzić czy działa nie znam sie na csie i nie wiedziałem czy ona dziala wiec kliknalem v a potem oczywiscie dostałem bana. Nie wiedziałem że jest ona zablokowane wiec bede wiedział żeby nastepnym razem takie rzeczy robic na priv serwerze. Mam nadzieje ze mnie zrozumiecie bo naprawde nie wiedziałem ze jest zablokowana a chciałbym jeszcze pograć na tym serwerze.

Edytowane przez bludi
Zapomniałem dopisać
  • Head Admin
Opublikowano

Po przeanalizowaniu sprawy zdecydowałam się dać Ci szansę. Ban zostanie zdjęty, ale pamiętaj – komenda gameinstructor_enable jest u nas zablokowana nie bez powodu.

W przyszłości nie używaj takich komend. Wyczyść swój config i używaj domyślnego, aby uniknąć ponownego bana.

To ostatnie ostrzeżenie – kolejne naruszenie zasad skończy się trwałym i nieodwołalnym banem. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Pozdrawiam,
@ BlaDy*

• Head Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.