Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ilovecodeine
  • SteamID:
    STEAM_0:1:933811674
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    25.02.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

wbiłem na serwer, pograłem chwile, pare tapow dalem i dostalem bana za recoilsystem xD obstawiam ze adminowi chodzilo o jakis recoil control asisst czy cos, ale nw gdzie on to u mnie widzial xD

Opublikowano

11;35 na 1/4 wygląda to trochę na triggerbota z dobrze ustawionym opóźnieniem

12;39 podobna sytuacja do pierwszej celownik obok modelu, a nagle przeskok na głowę 

13;03 podobna sytuacja 

16;25/26 tu też trochę podobna sytuacja może być b-, ale dziwnie to wyglądało 1 frag na 1/4 widać delikatny przeskok na głowę, a potem jak poleciał palak na rampę to tego typa który był na schodach wcale nie było widać, a mimo to siada głowa 

17;40/17;52 tu zacząłem go obserwować słyszał typa nie wiem czy gra bez słuchawek czy chciał coś poudawać idk oglądając demko nie zauważyłem, aby używał WH aczkolwiek były momenty, gdzie ładnie kręcił po modelu celownikiem i ten frag z deagla w tej akcji, rownież wydaje się trochę dziwny. 

Więc podsumowując jak na moje, albo ta gra jest zj****a że strzały, które są perfidnie obok głowy trafiają w nią i gość jest bogiem, albo po prostu leci na triggerze z dobrze ustawionym opóźnieniem, którego na normalnej prędkości nie widać tylko dopiero na 1/4 

S0u  

Decyzja 24h 

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.