Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    JanekBatmobil
  • SteamID:
    76561199178468468
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    23.02.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

poszedłem na top mida i rozdałem dwa hedy i moze to wyglądało jak bym miał jakies cheaty ale nie mam i po prostu mialem farta z tym dziękuje dobranoc

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano (edytowane)

Witom,
demo: https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20250223-1529-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
15:47 podejrzany wcelowuje się idealnie przez smoke na głowę przeciwnika, tylko szkoda, że tam jest ściana i przeciwnik nie dostaje dmg.
17:18 kolejne idealne podążanie za modelem wroga przez smoke oraz dokładne strzały jak stanie w smoke'u, po zabiciu przeciwnika wyciąga nóż i leci przez pałac nie obawiając się totalnie niczego.
17:39 tu dość ciekawie, ponieważ podejrzany słyszy przeciwnika, ale i tak wychodzi wcelowany totalnie gdzieś w podłogę i czeka na moment gdy go zobaczy, wygląda to jakby chciał ukryć tego wallhacka, a widać
po stylu rozgrywki, że nie jest to normalne u niego celowanie w podłogę, do tego przy zobaczeniu przeciwnika leci idealne śledzenie celownikiem przeciwnika, no ja rozumiem, że go widział i słyszy ale żeby tak dokładnie followować za modelem?
18:50 zbyt szybki ten strzał z deagla w underze, ciężko takie coś zrobić nie posiadając wallhacka.(polecam wyłączyć sobie xray'a i zobaczyć to wtedy)
19:38 podejrzany chciał zabić podobnie przeciwnika jak wcześniej w underze tylko tym razem w conie, ale zobaczył, że przeciwnik z lewej strony peekuje szybciej i postanowił sie tam wcelować jednak. Wleci zaraz pewnie tekst typu, że go słyszał, tak to prawda słyszał, ale słyszał to tych obu już dawno
także nie mógł się spodziewać peeka, a jednak wcelował się w przeciwnika co peekuje szybciej.
19:49 to można obejrzeć nawet z minutę od tego momentu tu wychodzi wcelowany w każda pozycje gdzie stoi przeciwnik, ale nic innego nie sprawdza, trochę to dziwne tak idealnie peekować.
22:25 po zabiciu leci na kosie nie obawiając się niczego, skacze przy tv z kosą w ręce po czym wyciąga ak i wcelowuje się idealnie w głowę przeciwnika i daje one tapa, po czym wyciąga znowu kose robi skok i ponownie wcelowuje się idealnie i zabija
Moim zdaniem starczy, no ja tu widze ładnego wallhacka i tyle, nie mam nic więcej do dodania.

Edytowane przez nahh.
.kaskader  

Werdykt w ciągu 24h.

Opublikowano

15:47 - Po modelach B+

17:18 - Po modelach B+

18:50 - Wątpię że masz tak szybki czas reakcji B+

19:38 - B+/-

19:49 - Idealnie wcelowany peekujesz B+

22:25 - B+

Ban zostaje, dobra robota @ nahh. .

• Wrr 1
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.