Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    SENTINO
  • SteamID:
    STEAM_0:0:570309234
  • Serwer:
    5V5#2
  • Data:
    21.02.2025
  • Mapa:
    MIRAGE
  • Opis sytuacji:

Proszę o unbana na serwerze Katujemy Mirage #2, ponieważ nie używałem wallhacka.Informacje o przeciwnikach przekazywał mi kolega na dc co było błędem z mojej strony i już się nie powtórzy.
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Link do demka: https://tv.katujemy.eu/CS2/8/dema//auto-20250221-2120-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__2_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Obserwowałem Twoje poczynania na serwerze od dłuższego czasu i dziś stwierdziłem, że używasz wspomagania, ale próbujesz się kryć szczególnie w momencie, gdy wiesz że ktoś z Administracji jest na serwerze. Poniżej przedstawiam akcję, które wyłapałem oglądając demko

1:41 - po modelu
2:23 - boisz się peeknąć, peekujesz dopiero w momencie jak przeciwnik uciekł z pałacu
3:27 - po modelu
4:48 - idealnie po modelu
5:00 - po modelu
6:22 - po modelu
7:04 - po modelu
11:11 - po modelu
16:42 - po modelu
17:03 - po modelu

Dodatkowo przyznałeś się, że kolega Ci podpowiadał na discordzie co jest niezgodne z regulaminem.

https://katujemy.eu/topic/68470-regulamin-5vs5-2-3-4-5-6/#comment-440467

Podpowiadanie sobie na TS3, Skype, Discord itp. – Ban permanentny.

Małe sprostowanie - serwer 5vs5#2

Finalną decyzję zostawiam UBT

Pozdrawiam @  k3pt0_

Edytowane przez k3pt0_
S0u  

Decyzja 24h

• Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Poprawny link do demka: https://tv.katujemy.eu/CS2/8/dema//auto-20250221-2152-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__2_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

1:41 b+

2:23 słyszy, że biega przy wejściu i praktycznie odrazu peekuje b- 

3:27 słyszał że wbiega do pałacu b-

4:48 zła czasówka b-

5:00 zła czasówka b-

6:22 zła czasówka b-

7:04 zła czasówka b-
11:11 po raz kolejny zła czasówka b-
16:42 kolejna zła czasówka b-
17:03 znowu zła czasówka b-
Rozpiska ode mnie:

3:51 akcja ode mnie wychodzi z pałacu sprawdza pod drewnem kieruje się w strone ct lecz nagle odwraca się w strone przeciwnika jakby dostał info ze tam jest
5:16 idealny prefire przy wskakiwaniu do okna b+

6:08 kolejny ciekawy timing b+

7:15 wbiega na b od strony kuchni na pełnym luzie nie sprawdzając totalnie nic i odrazu wcelowuje się w shorta b+

11:56 chce wychylić jungle ale kolega ci podpowiada ze tam ktoś jest więc baitujesz i przycelowujesz na model przez ściane
b+

16:05 znowu po modelu b+
17:13 zaczyna podchodzić na shifcie jakby wiedział że mu zaraz wychli przeciwnik b+
17:18 celowanie po modelu b+

Podsumuowując większość czasówek jest zła oraz link do demka ale sam sobie to ogarnąłem i obejrzałem to demko robiąc swoją rozpiske dodatkowo zbanowany sam się przyznał, że dostawał info od kolegi więc ban zostaje.

• Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.