Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: rererere

Data/Mapa: 17.02.2024 Mirage serwer Serwer MIRAGE #2

SteamID:

STEAM_0:1:419842903

Serwer (mod):   Mirage                            

Opis sytuacji: Sytuacja taka jak ostatnio miała miejsce grałem sobie i dostaje od admina bana za wh :) którego nie mam grałem z ssg

476759266_1183145423313745_8922534669241583187_n.png

Edytowane przez frajerzy bociki
Opublikowano

Ogólnie chciałbym zacząć od Tego, że posiadałeś aktywnego bana nadanego bezpośrednio przez system AC. Ale przejdźmy więc zatem do demka.

8:10 - śledzenie modelu przez ściane (ogólnie dużo jest takich akcji w meczu, nie wiem co próbujesz tym osiągnąć...)
9:29 - enemy idzie cały czas shift od CT, po czym Ty zabijając z jedynek odwracasz się i jesteś wcelowany przed jego wychyleniem (dobrze to widać przy 1/4 prędkości).
10:26 - fakt faktem słyszałeś strzał z deagla rotując z A, natomiast kolejny raz ciekawy peek z Twojej strony, oraz idealne wcelowanie się przed wychyleniem na model gościa.
22:37 - stoisz na respie nie wiem w jakim celu, gdy tylko widzisz, że gość z rampy podjeżdza ją, momentalnie cofasz się do tyłu.
23:59 - będac na respie TT, patrzysz się idealnie w ściane na mida po czym udajesz sprawdzanie pozycji a gdy tylko wyszedłeś z rampy full run z kosą.
25:13 - kwintesencja twojego ukrywania się, biegniesz ze smoke na schody obok tv rooma, po czym widzisz ze gosc skraca na shifcie apsy B. Nagle wyciagasz scouta wcelowujesz sie przez sciane i czekasz na jego peek. 

Decyzje zostawiam dla UBT. Jak dla mnie albo udajesz "odpalonego", albo próbujesz się z tym kryć co średnio wg. mnie Ci wychodzi.

Gość
(edytowane)

a to demo to sam sobie mam dodać?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

decyzja UBT w ciągu 24h

DEMO -  bo Adminowi "ciężko" było wkleić link :AngeryBOYE: (zdarza się)

8:10 - +/-B - pomimo gry 1v3, dziwne zatrzymanie celownika na modelu bez jakiegokolwiek info od teamu, ale trzeba w takiej sytuacji być skupionym na kilku pozycjach

9:29 - -B - pada info na voice "okno uważaj" chwile wcześniej, kill na jedynkach i zwrot do respa CT - widać "łokieć" modelu - teraz ten scout chodzi 

10:26 - -B, słychać strzał, gracz ogarniający radar ma prawo spodziewać się podjazdu pod "kuchnię"/"market". W spowolnieniu widać, jak celownik ze stóp wędruje na głowę oponenta, aby zdobyć killa

22:37 - -B - wcześniej podejrzany bawi się granatami, niestety TT z bombą ginie na pałacach - nic ciekawego/podejrzanego w tej akcji

23:59 - -B - pada info na voice o oponentach w oknie, po raz kolejny widać, że podejrzany dobrze czyta radar

25:13 - -B - TT na mid, zanim podejrzany wchodzi tvroom, wyciąga lepszą broń i sprawdza pozycję czy ktoś nie podjechał, co CT robiło wcześniej

Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na PW powinieneś otrzymać darmowego VIP na 3 dni w ramach rekompensaty.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.