Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor
Opublikowano

fnvUKro.pngCFO7AMM.png

MŚ w Budapeszcie. Ewa Swoboda najszybszą Europejką w finale sprintu na ...

Ewa Swoboda, jedna z najlepszych polskich sprinterek, zaskoczyła swoją wypowiedzią po zwycięstwie na 60 metrów podczas Orlen Cup w Łodzi. W wywiadzie przyznała, że coraz częściej myśli o zakończeniu kariery: „Mam nadzieję, że niebawem skończę karierę lub przejdę w inną profesję”.

Choć wciąż jest w świetnej formie, Swoboda nie ukrywa, że odczuwa zmęczenie sportowym trybem życia i presją rywalizacji na najwyższym poziomie. Jak sama mówi, nie do końca odnajduje się w świecie sławy: „Nie jestem typem osoby, która powinna być sławna. Jestem małomiasteczkowa, lubię spokój”.

Nie oznacza to jednak, że decyzja już zapadła. Swoboda podkreśla, że chce dokończyć obecny sezon i zobaczyć, jak będzie się czuła w kolejnych miesiącach. Mimo wszystko jej słowa wskazują, że koniec kariery może być bliżej, niż się wydaje.

CFO7AMM.png

Źródło: 1,2

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
Godzinę temu, sitru napisał(a):

Słuchałem właśnie tej wypowiedzi widać przeraziła ją sława ale z tego względu myśleć o zakończeniu kariery to trochę słabo 

Czemu słabo? Dziewczyna nie odnajduje sie w tym świecie. A nie oszukujmy się, ten świat nie należy do prostszych. Zaczęła robić to dla siebie, nie wiedziała, że to tak może się skończyć. W pełni ją popieram, nie oszukujmy się ale ludzie są jacy są, bycie sławną osobą, nie daje Ci żadnej gwarancji spokoju. :)

• Lubię to! 4
Opublikowano

Bycie sławnym to nie oznacza fajne życie, idzie z tym wiele przypadków braku spokoju oraz hejtu. Życzę jej żeby nie kończyła tego czego zaczęła. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Bycie cały czas w treningu i na diecie męczy i psychicznie i fizycznie więc to zrozumiałe co powiedziała 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.