Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    --donk66
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199749433170/
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    14.02.2025
  • Mapa:
    de_rats
  • Opis sytuacji:

ogladalem typa bo mnie zabili i nagle mam bana lol

Opublikowano

O mojej decyzji nie decydowało tylko to demo, ale tez to że gdy na serwerze nie było żadnego admina leciały na niego reporty, a gdy był admin starał się wyglądać jak najbardziej legit.
Również zauważyłem, że gdy wchodziłem na specta udawał czystego, często dawał się zabijać, sprawdzał wszystkie pozycje, wyglądał jak normalny gracz. Więc postanowiłem pobrać jedno z demek i obejrzeć jak gra gdy nikt go nie ogląda i gra totalnie inaczej.

Link do demka: https://tv.katujemy.eu/CS2/4/dema//auto-20250214-1519-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

1:00 - Zabił jedną osobę na site i wbiega z bombą w ręce nie sprawdzając innych pozycji co dla mnie jest dość dziwne.
6:20 - Znowu wbiega na site nie sprawdzając żadnej pozycji bo wiedział, że jako jedyny jestem na B.
7:00 - Wbiega idealnie wcelowany w gracza, który defuje bombę.
9:00 - Podejrzane przebicie smoke, nie sprawdził żadnej pozycji tylko wbiegł prosto w gracza.
Po zabiciu go od razu patrzył się na shorta, wiem że mnie widział ale widział tylko mnie, a nie cały team więc równie dobrze ktoś mógł być na kuchni a on skupił się tylko na shortcie.
12:20 - Gdy chodził na B przeważnie rzucał flashe lub smoke, tutaj jednak postanowił biec z bronią i był przygotowany, że ktoś może mu wyjść no i wyszedł skąd mógł o tym wiedzieć?
19:05 - Dziwny scan w ścianę oraz wcelowanie się prosto w gracza.
20:20 - Peek na mida z textur, zabija jednego gracza i od razu nacelowanie na drugiego, na midzie nikogo nie ma więc przeszedł texturami na A zabił jednego i znowu nacelowanie na drugiego jakby o nim wiedział i kick za txt.

Oczywiście mam prawo się mylić więc niech zweryfikuje to UBT.

M4TiY  

Decyzja UBT 48h.

• Lubię to! 1
Opublikowano

1:00 - Nic po zabiciu nie sprawdzasz. B+/-

6:20 - Wiedział o tobie, ponieważ obydwoje strzelaliście + kolega wybiegł przed nim i nikt go z innych pozycji nie zabił. B-

7:00 - Po modelach B+

9:00 - Nic takiego tutaj nie ma B-

12:20 - Też nic takiego B-

19:05 Widział go B-

20:20 Również go widział B-

Zbyt mało dowodów gracz otrzymuje UB.

Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.