Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja największa inspiracja? Moje córki i moja kobieta. Nigdy bym nie przypuszczał, że narodziny dzieci tak bardzo wpłyną na moje życie. Nie wiedziałem nawet, że mam tyle szczęścia, by zostać ojcem bliźniaczek. Wydawało mi się, że nie zmienią one zbyt wiele, ale odkąd są na świecie, patrzę na wszystko inaczej. Każdą decyzję podejmuję z myślą o nich. Nie popełniam już głupich błędów, bardziej dbam o to, co robię i kim się staję.

Kiedyś walczyłem sam ze sobą, chciałem osiągnąć jak najwięcej, ale czułem, że coś zawsze mi umyka. Teraz wiem, że nie muszę się tym przejmować – liczy się to, by moje dzieci dorastały w dobrej atmosferze, by cieszyły się tym, co mogę im dać. Kiedyś nie miałem czasu na „głupoty”, ale nauczyłem się rezygnować z mniej ważnych rzeczy, by móc spędzać z nimi więcej chwil – śmiać się, wygłupiać i podróżować.

Każdą walkę, czy to w klatce, czy w życiu, zaczynam jako zwycięzca – bo mam rodzinę, dla której warto wszystko. Gdyby nie one, nie wiem, dokąd bym trafił. Może siedziałbym teraz w więzieniu? Kiedyś bawiłem się w różne rzeczy – od sportowych ustawek w lesie po imprezy dzień w dzień. Młody i głupi – tak to wyglądało. Ale liczy się to, gdzie jestem teraz. I choć kiedyś marzyłem o synu, dziś wiem, że nie zamieniłbym moich dziewczyn na nic innego. :beardance:

• Uwielbiam 6
Opublikowano

Rodzice są moją inspiracją, po mimo trudnych czasów i nie kolorowego życia, ciężko pracą oraz pomocą innych mogą żyć godnie jak chcą i nie muszą się martwić, że jutro im czegoś zabraknie. 

Dzięki ich doświadczeniu i pomocy, wiem czym się kierować w życiu, jakich ludzi unikać i co to znaczy ciężka praca. 

• Uwielbiam 7
Opublikowano (edytowane)

Szczerze? To chyba postawiłbym na mojego kuzyna, różni nas kilka lat ale jestem pod wrażeniem, że tyle osiągnął, kibicuje mu całe życie, zawsze miałem go trochę za wzór do naśladowania, teraz robi Magisterkę i też będę mu kibicować.

Edytowane przez ayo.77
zle zrozumialem pytanie xd
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Rodzice że tak charują i mam z kogo brać przykład, inni siedzą z du**ą w domu i pieniążki od bogatych rodziców. 

• Przykro mi 4
Opublikowano

Moją największą inspiracją jest pasja do motoryzacji i ciągły rozwój rynku aut – szczególnie unikalnych modeli sprowadzanych z USA i Japonii. Motywuję mnie to do śledzenia trendów, poznawania technologii i doskonalenia swojej wiedzy o importowanych autach, by zawsze dostarczać klientom najlepsze opcje.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Moja kobieta, trener oraz rodzicie z których mogę brać przykład 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Z jednej strony to sport, który inspiruje mnie do większej intensywności fizycznej, który uczy pokory i szacunku a z drugiej mój chrześniak, który z każdym dniem rozwija swoje zainteresowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.