Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    brak nicku
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198799951535/
  • Serwer:
    2MAPS
  • Nick admina karającego:
    nie wiem
  • Data:
    12.02.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Jestem graczem ssg gram sobie zabijam ludzi i dostaje bana od admina który nawet nie potrafi sprawdzic dodam ze mam zagrane ze skauta przez lata 6400 godzin z czego w grze mam lącznie 9000 godzin

476988201_940121944877193_3120781649413061258_n.png

Gość
(edytowane)

serwer 2MAPS nie MIRAGE #1 (poprawiłem Ci to) - Decyzja UBT do 48h 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Rozpocznę inaczej niż z każdym innym..

9k godzin w csie oraz "KAT" scout nie wie co to jest SID? Patrząc na Twoje konto Steam, to jednak od 2k22 przestało coś "hulać", a no i godzinek też się wstydzisz pokazać publicznie. Będąc dalej uszczypliwym, sam Twój avatar na steam jest niezgodny z Regulaminem Serwera (2.1!). Ale skoro takie masz mniemanie o sobie, to proszę Cię łaskawy Panie bardzo:

DEMO

Grasz od samego początku mapy

1:58 - +model - jak na Twoje 9k godzin powiem Ci szczerze, jeszcze nie widziałem, aby doświadczony gracz csa robił taką rotację z okna do A, patrząc przez ścianę w bs A - no ale wiadomo, zanim CT wszedł na B, Ty już wcześniej twardo stałeś okno i wiedziałeś, że w stronę B nie ma co się kierować (tym bardziej, że żadne info czy granaty nie zasugerowały Ci kierunku w stronę bs A)  - +B

2:16 - fajne pustaki co nie? - upewniasz się jedynie, iż pomimo kroku w jugle gracz wejdzie czy nie wejdzie na daną pozycję - +B

2:18 - kolejne sprawdzenie oponenta, choć ten już "podchodzi jak pies do jeża", chwilę później już wiesz, że za chwilę będziesz musiał się "wykazać" - +B

2:40 - jest ten Twój GODoFscout - patrząc na pistoletówkę, gdzie jednak zrotowałeś bez infa w ciągu chwili - tutaj czekasz, aż TT się wyleje na mida? I ten 2xzoom :<  Why? No bo stoją AFK chwiliwo, już chciałeś odpuścić pozycje, no ale - jeden bohater wychodzi mida z glockiem -  pomimo tych Twoich 6.4k godzin scoutMastera - masz 2 missclicki, a sam obrywasz po łbie z glocka - wiem jak to jest, z wiekiem koordynacja oko - ręka zawodzi - +B

3:17 - ponownie GODoFscout zawodzi?! Ale jak to?! - czyżby trzeba było go wezwać, aby mówił do "Sznura"?

4:52 - ah ten miss, co nie GODoFscout?

4:58 - j/w

5:10 - j/w, chwilę później kolejny, ojej

6:21 - W KOŃCU! Bogu odpowiedział? - heh wątpię, fart i tyle..

6:49 - a czego Ty tam szukasz? Masz teammate w oknie przecież - ah przecież, musisz wiedzieć czy przypadkiem nie idą mida/B - co widać po Twoim zachowaniu na appsach, wlota z kosą/granatem - na "Snax'ie" było lutro czy jak? - +B

7:04 - nie no cudowne sprawdzenie top mid - +B

7:18 - ah ten Bogu.. zawodzi w momentach, w których powinien pomagać

8:15 - idealny check - burned

Drogie to konto było?

Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Opublikowano

Gracz nie zgadza się z decyzją, o to moja analiza:

1:58 -b

2:16 dziwne zerknęcie, male +/-

2:40 -b

3:17 -b

4:52 -b

4:58 -b

5:10 -b

6:21 -b

6:49 pewnie padło info że wjazd na a -b

7:04 -b

7:18 -b

8:15 -b

Oprócz paru dziwnych zachowań, zdecydowanie za mało na bana. UB

• Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.