Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że dużo osiągnąłem i to, że podjąłem walkę ze stresem, który przez całe życie mi mocno dokucza. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

W ubiegłym roku działo się bardzo dużo w moim życiu, ale takie które zapadło mi w pamięci to wygranie Mistrzostw Regionu Chorwackiego w MMA, mimo złamanego nosa i przestawionej chrząstki w uchu, udało mi się wygrać z byłym mistrzem europy. 

• Lubię to! 4
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Bez okazyjne nachlanie i zarzyganie się do nieprzytomności przy znajomych :mlkfajrant: 

• Haha 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
44 minuty temu, FoRinT napisał(a):

Bez okazyjne nachlanie i zarzyganie się do nieprzytomności przy znajomych :mlkfajrant: 

To przy nas na discordzie? Pamiętam jak dziś  :donk:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Zdecydowanie sylwester w gronie przyjaciół

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Od godzin rannych myślałem nad tym wspomnieniem.. Już wcześniej pisałem, że u mnie największe zmiany są na wiosnę, rozwijając tę myśl:

Najlepiej wspominam poprzedni wyjazd na urlop, a mianowicie wiosną właśnie odnowiłem "bardziej" kontakt z byłą Żoną (wcześniej istniało to wszystko na stopie typowo służbowej - z racji dwójki "wspólnych" potomków). Skutkiem tego był wyjazd na "wakacje" w składzie: była Żona, Jej niespełna 2-letnia Córka z kolejnego związku, Nasz "wspólny" Syn i na dodatek ja :mmmDOG: ("Nasza" Córka w tamtym czasie spędzała swoje wakacje w Szkocji u swego lubego). Dlaczego ten wyjazd był, aż tak wyjątkowy? (pomimo wielu innych podczas oficjalnego związku z ex) - a to jedynie dlatego, że bodajże podczas 2 dnia pobytu znów byłem "tatą". Usłyszeć jak taki mały smerf, który dopiero uczy się mówić woła za mną "Tata pić" czy też "Tata mmmm" i wyciąga ręce, aby wziąć tego małego szkraba na przysłowiowego barana [czyt. na barki] - bezcenne uczucie - zapomniane przeze mnie totalnie.. aż się łezka w oku kręci, ale też mam świadomość tego, iż własnych dzieciaków tak nie rozpieszczałem ;)

Reasumując - kontakt z ex-Żoną mam do dziś, właśnie dzięki tej wiośnie 2024. A co mnie bardziej cieszy - wciąż jestem "tatą" dla tego małego szkraba ♥

Opublikowano

Wypicie 14 piw w przeciągu 4h w Sylwestra - ojjjjjjj działo się :bicek:

• Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Myślę, że mogę do tego zaliczyć wielkanoc w rodzinnym gronie, po śmierci mojego kochanego dziadka.. bardzo mi to pomogło. 

Pokazaliśmy, że mimo wszystko jesteśmy silni i staraliśmy się, aby ten dzień był świetnym wspomnieniem dla dzieciaków.

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.