Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: 웃Franz웃
Imię: Patryk
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/fgd4dfbcvbwe/ . STEAM_0:1:155997772
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Początkujący/administrator na dawnym CS 1.6
Staż na serwerze: powyżej 15h

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym pomóc w utrzymaniu serwera oraz porządku na serwerze.

Mutacja głosu (TAK/NIE): Oczywiście 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście 
Kontakt: DC-catchme7081/bądź forum 
Skala znajomości obsługi admina (1/8): Jeżeli nic sie nie nie zmieniło od Cs 1.6 no to 4, lecz szybko sie ucze.
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

Edytowane przez FRANZ
  • Lubię to! 1
  • Haha 3
Opublikowano

+ Wiek.

+ Aktywność, widuje na serwerze co i rusz.
+ Porządne konto steam.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+/- Doświadczenie (od cs 1.6 jednak pozmieniało się sporo, względem np. community, mety, gameplayu etc.).
+/- Przeciętnie napisane podanie, mało rozwinięte.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Konto forum świeże

Jestem na TAK

Opublikowano (edytowane)

+ Wiek

+ Doświadczenie

+ Aktywność 

+ Pomocny

-konto forum 
+ konto Steam

na Tak

Edytowane przez Backspace
Opublikowano (edytowane)

+ Wiek

+ Aktywność

+ Konto STEAM

+ Pomocny

+/- Doświadczenie 

+/- Przeciętnie napisane podanie

-  Konto Forum Świeże

Jestem na Tak

Edytowane przez Alvvaro
Opublikowano (edytowane)

+ Wiek
+ Aktywność

+ Konto STEAM

+/- Konto Forum

+/- Doświadczenie

- Niestarannie napisane podanie, osobiście mnie nie przekonuje 

- W wymaganiach na Administratora serwera Arena 1vs1 występuje zapis "...umiejętność pracy w zespole." - Nie wyobrażam sobie współpracy z owym Graczem, który niejednokrotnie wdał się ze mną w (niepotrzebną) dyskusję na serwerze, zarzucając mi chociażby czyny (łamania regulaminu) do których się nie dopuściłem (o czym dobrze wiedział :D) (np. rush przed 10 sekundą rundy). Gdy zaczęliśmy merytoryczną i kulturalną wymianę argumentów, niestety Pan Patryk orientując się, że "zadarł" z osobą, która nie da sobą "pomiatać" powiedział, że "mu się wydawało" łamiąc przy tym punkt &2.5 regulaminu, który brzmi "Propagowanie nieprawdziwych informacji na temat zarządu serwera, administracji, oczernianie i publiczne kwestionowanie/szydzenie (z) ich decyzji, wywołując przy tym kłótnie jest traktowane jako działanie na szkodę serwera." Wypowiedzi kierowane do mnie od wcześniej wspomnianego Gracza były wypowiadane w sposób ofensywny, psując przy tym atmosferę na serwerze - co jednak jest bardzo ważne, żeby było przyjemnie i zabawnie bo o to jednak w tym chodzi :D

- Warto również dodać, że Gracz 웃Franz웃 w dniu wczorajszym zwrócił mi uwagę w sposób nieuzasadniony, twierdząc, że nie reaguję na rzekome nadużywanie mikrofonu. W rzeczywistości sytuacja nie wymagała interwencji - rozmowy były prowadzone w luźnej atmosferze, nie zakłócając rozgrywki. Piątek wieczór, inni Gracze przyszli się pobawić i postrzelać, a niestety Pan Patryk wprowadził negatywną i napiętą atmosferę na serwerze, co spowodowało, że z przyjemnego i śmiesznego wieczoru nastąpiła cisza. Widać, że owy Gracz nie darzy mnie sympatią (Trudno - nie każdy musi każdego lubieć, jest to zupełnie normalne), choć uważam, że takie "ciągłe" nieuzasadnione wbijanie szpilek jest kompletnie nie na miejscu. 

Podejrzewam, że w związku z negatywnym nastawieniem co do mojej osoby, takie sytuacje przydały się tylko mi. Gdyby nie te sytuacje, byłbym za okresem próbnym - niestety, w związku z wyżej wymienionymi przykładowymi sytuacjami moja opinia jest inna. Ostateczną decyzję podejmie oczywiście Opiekun serwera.

Osobiście jestem na NIE.

Edytowane przez XenoX
  • Lubię to! 2
  • Wow 2
Opublikowano (edytowane)

+ wiek
+ aktywny jesteś dosyć
+ konto steam

- podanie napisane bez jakichkolwiek starań

- konto na forum dość świeże 

- doświadczenie. Od czasu cs 1.6 wszystko się zmieniło, a najbardziej community

Jak dla mnie na NIE

Edytowane przez zienek
  • Lubię to! 2
Opublikowano

+ Wiek
+ Aktywność

+ Konto steam

- Doświadczenie(od czasów 1.6 wszystko się zmieniło)
- Konto Forum

- Niestaranne podanie 

- Na serwer wydaje się wnosić negatywną atmosferę 

- Wykłócanie się z adminem 

Jestem na Nie

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Na nie

-doswiadczenie

- słabe podanie

- dymy na serwisie

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek
+ Aktywność

+ Konto steam
- Konto Forum

- Wykłócanie się z adminami 

- Nie przestrzeganie regulaminu 

- Podanie niestaranie napisane 

doświadczenie od czasu cs 1.6 zupełnie się zmieniło 

Jestem na Nie

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Na nie 

- doświadczenie 

- kłótnie z adminem 

- słabe podanie 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Sam osobiście nic do Ciebie nie mam, choć fakt faktem jesteś czasami problematyczny, ale kto pyta nie błądzi :) 

Patrząc na opinię Adminów niestety nie mogę na ten moment dać Ci szansy, abyś dołączył Ich grona. Pograj jeszcze trochę z Nami i daj się poznać z Twojej "lepszej" strony.

Podanie odrzucam

Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.