Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    too good
  • SteamID:
    STEAM_0:1:638611597
  • Serwer:
    ARENA 1VS1
  • Data:
    06.02.2025
  • Mapa:
    am_redline_kat
  • Opis sytuacji:

Szanowni Administratorzy,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie decyzji o nałożeniu bana na moje konto na serwerze [nazwa serwera]. Uważam, że ban został nałożony niesłusznie i chciałbym przedstawić swoją wersję wydarzeń.

Jestem świadomy, że zasady obowiązujące na serwerze muszą być przestrzegane przez wszystkich graczy, i zawsze starałem się grać zgodnie z nimi. Jeśli moja akcja mogła zostać źle zinterpretowana lub jeśli popełniłem błąd, przepraszam za to i zobowiązuję się do unikania podobnych sytuacji w przyszłości.

Chciałbym prosić o dokładniejsze sprawdzenie sytuacji, ponieważ:

• Haha 1
Opublikowano

DEMO

1:04 - nie sprawdzasz innych miejscówek bo wiesz, że przeciwnika masz po prawej. (2:02 - idealnie pokazuje to, o czym wspomniałem wyżej)

2:35 - 7:25 stoisz AFK, bo ustawiasz profil steam na publiczny, zgodnie z moją prośbą na y@ - trochę długo, ale pewnie wujek G pomógł jak to się w ogóle robi

7:46 - no tak Kalafior jest AFK więc podjazd 
8:03 - +model i kolejne wychylanie pod przeciwnika, bez sprawdzenia innych respów

8:22-8:41 - dziwna runda, przeciwnik oddaje strzały, ale mógł już dawno zmienić pozycje, pomimo tego dojazd prosto pod niby AFK

9:20 - znów czekasz na reakcję przeciwnika

10:42 - model 

11:15 - kolejne wychylanie bez sprawdzenia respa po skosie, którego sprawdziłeś rundę wcześniej, przeciwnik podchodzi na shift więc gdybyś zabił to byłoby już podejrzane

11:43 - idealnie się chowasz, kiedy przeciwnik wychodzi zza boxa no ale lepszy był

12:17 - już wiesz, że oponent jest vis-a-vis Ciebie, wychylenie standardowe jak dla Ciebie

12:48 - +model, upewniasz się jedynie czy nie przeszedł do swojej prawej

13:17 - słychać kroki, lecz Ty nagle postanawiasz sobie sprawdzić inne pozycje na mapie

13:31 - +model, lepiej wiedzieć gdzie jest przeciwnik :D

13:55 - słychać kroki, ale Ty masz delikatnego afk, czekasz aż przejdzie zza bigboxa 

14:19 - kolejne wychylenie pod resp przeciwnika

14:38 - runda poezja, dostajesz najgorszego w sumie respa na mapie, nie sprawdzasz skosu bo wiesz, gdzie jest oponent lecz jedynie czekasz, aby pojawił się jego model 

15:12 - kolejne wychylanie pod przeciwnika, aby to on jako pierwszy dał o sobie znać

15:38 - Twój standardowy peek, ale 15:40 słychać tupnięcie z góry, choć reagujesz dopiero na strzał - wątpliwe, że muzyka ON

15:56 - +model, ogólnie cała ta runda dziwna

16:32 - +model, dobrze już o nim wiesz i po raz kolejny wychylając na rampie zza bigboxa, nie sprawdzasz innych pozycji tylko czekasz na reakcję przeciwnika (16:38 - a jednak spoglądasz na inne respy :D) po tej rundzie poleciał ban

Ogólnie Twoja gra była dość dziwna, nigdy nie pomyliłeś się co do miejscówki oponenta, a pragnę nadmienić, iż na tej mapie jest 5 respów dobieranych totalnie losowo. Z mojej strony to tyle, decyzję pozostawiam UBT

Lanek  

Decyzja 48h

Opublikowano

1:04 -B widziałeś głowę

7:46 +B idealnie wiesz o wrogu chwilę później celujesz mu w głowę

8:03 +B czekasz na przeciwnika.

8:22 +B Znowu sprawdzasz pierwszą pozycje tam gdzie jest przeciwnik a potem kolejne (żeby nie było że wh)

+ 8:38 +B Czemu się tak wycofałeś nagle, wiedziałeś, że się odwrócił.

10:42 +B Po modelach.

10:45 +B Widzisz, jak przeciwnik wraca i twój celownik tak samo.

11:15 +B wygląda, jakbyś sprawdzał, gdzie on jest co chwile.

11:43 +/-B

12:17 +/-B

12:48 +B

13:31 +B Po modelach.

13:55 -B

14:19 +/-B

14:38 +B

15:12 +B

15:38 +B W ogóle nic nie sprawdzasz.

15:56 +B Znowu to samo nic nie sprawdzasz tylko tam, gdzie przeciwnik, gdy on przeszedł wyżej, zacząłeś wychylać szerzej.

16:32 -B

Co rundę znasz resp przeciwnika, normalne? Ban zostaje.

Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.