Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Dz1kussek

Odwołanie od bana - ҉s҉o҉n҉n҉y҉ | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ҉s҉o҉n҉n҉y҉
  • SteamID:
    76561199815734869
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    04.02.2025
  • Mapa:
    mirage#1
  • Opis sytuacji:

gram w ct wychodze na mida z tv zabijam na krześle ziomka,potem ziomka z gali a potem pale ziomka w ledderze. Następnie kolega z teamu mówi że jeden jungle patrze cona wychylił, zabiłem go i potem drugi z jungli wychylił cona i mi wy*****ł tube. wszyscy respią sie na spawnach i dostaje komunikat :ID użytkownika zostało zbanowane" Powod Cheat. Pozdrawiam i proszę o wyjaśnienie

Opublikowano

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20250204-1856-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

14:20 info o trzech, jednego zabija teammate, zostaje dwóch, sonny zabija jednego, w tym czasie jeden uciekł ale nie słychać tego, nie sprawdza miejscówki 
14:32 sprawdzenie tv, każdy sprawdziłby na scope jeśli już zmienił na awp ale zachowanie typowe dla osoby na wh, nie musi tego robić 
15:05 sprawdzenie na pewniaka pleców pick i schowanie jakby wiedział o nim a typ na shiftcie 

15:15 tak samo inny pick niż wcześniej jak nikogo nie było szeroki pick tym razem ktoś byłi krótki pick

16:02 przeciwnik zabija teammata, nie słychać że ucieka a sonny wchodzi bez sprawdzania pozycji na której był przeciwnik

16:30 celownik podąża za przeciwnikiem przez ścianę na shortcie idealnie tam gdzie jest przeciwnik 

według mnie wystarczające dowody, można jeszcze poszukać poprzednich demek, zanim miałem admina już latał odpalony i to było widać jeszcze lepiej niż teraz, patrzyłem po śmierci :)

Opublikowano

14:20 - -B - najpierw na appsach strzela się z 1 ak, dojazd - kill teammate'a i słychać kolejne strzały z ak i awp, bo swoim killu jednak sprawdza miejscówki

14:32 - -B - nie każdy, sprawdził - nikogo nie ma więc skupił się na underze

15:05 - -B - 14:50 TT skanuje smoke na appsach, mógł się go tam spodziewać

15:15 - -B - słychać kroki na underze

16:02 - -B - podchodzi na shift, gdzie i tak słychać "walkę" przed tv roomem, pomimo tego sprawdza pozycje

16:30 - -B - zabija 1 na midzie - słychać strzały z awp - sprawdza galę

Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.