Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Ma4cepaniK
  • SteamID:
    STEAM_0:1:763201269
  • Serwer:
    5VS5 #2
  • Data:
    02.02.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Chciałbym się odwołać do tego bana za WH który został bezpodstawnie wystawiony. 
    Na podstawie dema :https://tv.katujemy.eu/CS2/8/dema//auto-20250202-0036-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__2_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

8:15 - celownik na przeciwniku był przypadkowy przez crosshair placement xdd, mam sie patrzec w ziemie nastepnym razem jak wychylam rampe? slyszalem kroki z rampy i ktos rzucil molotova wiec moglem sie przygotowac ze moze mi wychylic 

18:55 - w momecie kiedy zostałem na A sprawdzając pałace nie dostałem ani info od kolegi ani nie mialem wh (o ktore rozchodzi sie cala sprawa)  tylko byl tam smoke ktory wydawal mi sie troche podejrzany wiec go chcialem sprawdzic. po sprawdzeniu nic nie znalazlem wiec zrotowalem na B bo moj tam zaplantowal.

Ban zostal za info ktore "dostalem" ale jednak to nie byla nawet ta runda kiedy dostalem info, a info nie bylo przekazywane o "maslana" tylko zebym sie spotkal z moim kolega (Panda) na midzie zeby zrobic 1v1 na awp. 

Mozna jeszcze raz rozpatrzyc odwolanie bo nie mam innego serwera community na ktorym bym gral z znajomymi a sam przepraszam za zaistniala sytuacje z "podawaniem info" ktore nie dotyczylo gracza "maslana". 

• Haha 1
Opublikowano

Sam się przyznałeś we wcześniejszym odwołaniu:

"Racja raz wiedziałem gdzie jest maslana ponieważ poprosiłem mojego kolegę czy powie mniej więcej gdzie jest bez mówienia dokładnej lokalizacji"

Yhym, już widzę jak ci podał przybliżoną lokalizację na DC nie mówiąc o niej wprost, takie bajki nie dla nas. 

Podawanie info na komunikatorze = perm. To tak jakbyś używał WH.

11. Zakaz korzystania z komunikatorów głosowych w celu podawania informacji drużynie przeciwnej.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.