Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Ma4cepaniK
  • SteamID:
    STEAM_0:1:763201269
  • Serwer:
    5VS5 #2
  • Data:
    02.02.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Witam, grając na serwerze 5v5 #2 napotkałem na gracza "maslana" który po mojej wygranej pistoletówce napisał cytując "cwele". Po pistoletówce przeniosło mnie do ct a gracza maslane do tt. Grałem wtedy z moim kolegą "Panda" który był w tt. Po tym jak zdominowałem maslane w ct zostałem oskarżony o wh (co jak co ale zeby grac na wh to serio trzeba byc cwelem). Po tej sytuacji wszedł admin na serwer i według niego jestem cheaterem i dostałem perma za wh bez żadnego sprawdzenia i powtórki demo (XD). Mam dowód na swoją nie winność na którym widać ze nie używam aplikacji 3'cich do wspomagania pola widzenia czyli wh. Racja raz wiedziałem gdzie jest maslana ponieważ poprosiłem mojego kolegę czy powie mniej więcej gdzie jest bez mówienia dokładnej lokalizacji, i dowiedziałem się że jest na midzie, a kolega, sam się wychylił z krzesła po czym dostał molotova i się spalił. Była też sytuacja w której cytując "z du*y" wiedziałem że maslana jest w pałacach jak chwilę przed jego zabiciem słyszałem maraton kroków z środka pałaców. Wstawiam  link do klipa z medala z jednej z rund (w razie czegos mozna sprawdzic na demie) https://medal.tv/games/counter-strike-2/clips/jBUmKZr2s6i3KJQ7p?invite=cr-MSx3cDQsMjMxMDA1OTQzLA.
    Pozdrawiam

Opublikowano

Całe demo wygląda zupełnie inaczej niż gdy oglądałem je na żywo. Wszystkie te akcje są dziwne (śmierdzą wh przez cały mecz i tak myślałem oglądając to po raz pierwszy) może to być spowodowane tym że "Ma4cepaniK" i "Panda" rozmawiali razem na dc, później grali przeciwko sobie i prawdopodobnie podawali sobie info, co swoją drogą nie może mieć miejsca i utrudnia rzetelną ocenę dema (do czego przyznał się sam podejrzany).

Link do dema: https://tv.katujemy.eu/CS2/8/dema//auto-20250202-0036-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__2_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

8:15 - nakierowanie celownika na wysokość głowy przeciwnika i trackowanie kolejnego na rampie (słyszał, lecz croshair placement był idealnie na przeciwniku) mogło być przypadkowo 

18:55 - po tej akcji stwierdziłem że gracz posiada wh lub dostał info od kolegi (nie wiedziałem że może być taka możliwość na tamten moment) gdzie gracz "maslana" wychodzi z pałacu,  gdzie po zauważeniu podejrzany się cofa i ucieka.

Po obejrzeniu całego dema na chłodno i z informacją o dc, dochodzę do wniosku że przedstawione dowody nie są w 100% rzetelne że względu na granie obu panów  ze sobą, co potwierdza sam podejrzany oraz jego kolega od 21:20 minuty. W konsekwencji czego nie jestem pewny czy jest to wh czy możne jednak dokładne info z dc. Proszę o ponowną weryfikację i ewentualne zniesienie bana. Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Demo tutaj nie będzie potrzebne, info na dc jest uznawane za wh. 

Ban zostaje. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.