Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
w0nzy

Odwołanie od bana - w0nzy - Katujemy.eu | LOSOWE MOCE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    w0nzy - Katujemy.eu
  • SteamID:
    STEAM_0:1:662177023
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    09.12.2024
  • Mapa:
    Nie mam pojęcia, jak nie grałem to nie wiem.
  • Opis sytuacji:

Wiem że czas na odwołanie minął, ale no skąd ja miałem wiedzieć że mam bana jak nie grałem ? Bo jak wszyscy wiem, cs2 to syf gdzie kule nie trafiają gdzie mają.

dlatego miałem przerwę.

Jak już pisałem z Administracją, mogę odwoływać się drugi raz, 

Już wiem jakby niby za Wallhack, ale no jakby to powiedzieć, Ban kiedy serwer był wyłączony ? to trochę zabawne.

Ban był dawno, chodź od niedawna o nim wiem jak chciałem sobie pograć w cs2. Zainstalowałem go jakoś 1/2 tygodnie temu.

Nawet nie wiem kto i kiedy tego bana wystawił. Ja rozumiem, podejrzane sytuacje, itd. ale chyba kurde do zrozumienia jest to że jak ktoś chodzi 10 raz w to samo miejsce to go zabijesz bo wiesz że tam jest. Jest tak w każdej grze typu cs , cod , bf itd.

Pamiętam tyle iż serwer często się wyłączał, wchodziłem za każdym razem jak się odpalił na nowo, czasami nawet jako pierwszy, bo przyjemnie się tam grał i Ludzie w porządku.

Raz po "resecie" czy coś próbuje wbic i miałem jakiś błąd, (komunikat , nie pamietam co pisze.) i nie mogłem wbić , myślałem że to błąd cs2 z mojej strony bo miałem problemy z partycjami i ram. 

Przez co często cs2 mi wywalalo albo nie dało się uruchodzmić.

Także myślę że to na tyle, ponieważ nie wiem dlaczego zostałem zbanowany. Może przez to że mam lepszy reflex niż 99% graczy tutaj.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie Opiekuna UBT ODWIŁANIA 2. 

Pozdrawiam sw0nzy! .

Edytowane przez w0nzy
  • Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Czas na odwołanie wynosi 48 godzin, Twój ban przekracza ten limit

• Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.