Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    karolek2010
  • SteamID:
    STEAM_0:0:222628292
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    26.01.2025
  • Mapa:
    Mapa mirage z około godziny 16;30
  • Opis sytuacji:

Gram se na legalu i dostaje bana na 2 godziny z powodem Omijanie blokady czatu (XD) Uważam że ban jest totalnie bez powodu i chciałbym z całego serca doradzić żeby Admin nauczył sie kneblować/gagować graczy a nie banować ich ponieważ nie umie pełnić do końca swojej roli Pozdrawiam serdercznie!

Edytowane przez KamileQ
  • Haha 3
Opublikowano

Dostałeś bana ponieważ po tym jak nawet sprawdziłem miałeś o 15 57 jakoś blokadę. A czat na godzinę 

A chwilę po 16 klociles się ze mną na czacie wyzywając mnie od "ku**y" za co miałeś rzecz jasna dostać Gaga 

Zainteresowało mnie jednak to że wyskoczył komunikat że już Gaga posiadasz a mimo tego piszesz 

Więc nie wiem jak ani co zrobiłeś że pisać mogłeś ale na banie nie powinieneś tego robić 

Ja swoją funkcję pełnię bardzo dobrze a ty radzę popracuj nad kulturą bo to jak się zachowujesz w momencie bana i dzisiaj koło 15:20 jak zrobiłeś z innymi graczami tyralnie na czacie to średnio kulturalne zachowanie 

Ban jest słuszny ale niech ubt to zweryfikuje 

• Haha 1
Opublikowano

@  ez4Rebtw Czyli ty jesteś Admin. Rzecz jasna nie pełnisz swojej funkcji dobrze ponieważ jak obejrzymy demko każdy będzie widział co napisałeś w moją strone na czacie po tym jak ciebie zabiłem, nie ośmieszaj sie człowieku bo przykro sie na to patrzy że jako Administrator nie dajesz dobrego przykładu obraziłeś mnie oraz sprowokowałeś całe zamieszanie jednak cie nie pozdrawiam!

• Haha 3
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Witam, 
Wina nie leży po żadnej ze stron. Po przeanalizowaniu sytuacji wina najprawdopodobniej leży po stronie serwera, gracz posiadał już gag'a, a mimo to mógł dalej pisać na czacie. Gracz musiał nie wiedzieć, że dostał wcześniej gag'a i pisał na czacie normalnie. Przez co Admin podczas próby zgagowania dostał komunikat, że gracz został już zakneblowany, co przyczyniło się do zbanowania gracza tak jak to jest napisane w regulaminie.
Błąd zostanie naprawiony i z góry przepraszam za zaistniałą sytuację.
Proszę o ub dla gracza.

Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.