Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick:mikr9903
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199559802562/
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Gram od dzieciaka bardzo długo byłem adminem w przeszłości min. Na 5 serwerach.
Staż na serwerze:Gram na pewno więcej co do wymagań, na pewno będę cały czas kontynuował oraz kojarzę bardzo dużo osób z innego serwera wiemy o jaki chodzi ale nie mam zamiaru tam wracać :D tu czuje się bezpieczniej i lepiej. 

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Ponieważ często gram w godzinach porannych oraz godzinach nocnych bo pracuję nocki popołudnia i ranki, gdy ja wbijam często nie ma administratora :)

Mutacja głosu (TAK/NIE):tak mam 25 lat.
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Kontakt:steam,fb,discord,tel,email wszystkie opcje dostępne 
Skala znajomości obsługi admina (1/8):6/7
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):tak przeglądałem przed rozgrywką jak wygląda regulamin 

Dodam że składka dla mnie co miesiąc jest priorytetem, chcę pomagać wam w rozwijaniu sie 

Oczywiscie planuje się zaangażować również na forum, to mój początek :D 

Edytowane przez Mikr9903
  • Haha 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Godziny na serwerze niby są ale szczerze w ogóle Cię nie kojarzę, nie wiem czy to dobrze czy źle. Więc albo tylko po cichu grasz i się nie wychylasz albo na prawdę w godzinach gdy nikogo nie ma. Według mnie daj się trochę lepiej poznać wszystkim na serwerze jak i na forum bo konto tylko pod podanie zrobione widzę i od środy (gdy je założyłeś) jedyny post to tutaj. Póki co jestem na nie ale później kto wie ;) 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Na ten moment odrzucam, daj się poznać graczom i zacznij być trochę bardziej aktywnym na forum i spróbuj ponownie za jakiś czas.

• Zasłużony
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.