Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
damachinee

Odwołanie od bana - dA machiNee =DDDD | COD 301 LVL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    dA machiNee =DDDD
  • SteamID:
    STEAM_0:1:5002146
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    kolin
  • Data:
    24.01.2025
  • Mapa:
    de_dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    grałem wcześniej na de_dust2 long czy jakoś tak, lecz admin chyba sie bawi w zmienianie mapy co chwile jak jemu pasuje bo przed dd2 long też były na 2-3 minuty inne mapy z tego co pamiętam (admin kolin). Zbanował mnie po zmianie mapy na de_dust2 i wymaga demka z de_dust2 long gdzie z tego co wiem demko nagrywa sie jedno (z mapy na której grałem ostatnim razem czyli de_dust2 na tej co dałeś mi bana z tej mapy i jest demko dla twojej informacji Panie Kolin). Kolego kolin mogłeś dać bana na mapie wcześniej a nie bawić sie w zmiany mapy. Podsyłam demko to co mam. Nie wiem który to już z kolei ban od tego kolegi ale zaczyna sie to robić zabawne :D. Co pare dni ban. Prosiłbym o sprawdzanie znajomości csa, amxmoda żeby tacy ludzie nie utrudniali gry innym :)

• ( TAK WIEM WIĘKSZOŚĆ MOICH BANÓW TO ZA MINY W PRZEJŚCIACH I NIE OD KOLINA TYLKO OD INNYCH ADMINÓW ALE Z TEGO CO KOJARZE TO JUŻ DRUGI ALBO 3 BAN OD KOLINA Z PODOBNYM POWODEM)

• Czekam na rozpiskę z demka HLTV lub demka które podesłałem a jeśli odbędzie się bez rozpiski to prosiłbym o konsekwencje jakieś dla tego admina bo z tego co widze to tylko czeka aż wejdę i banuje "dla zasady" żeby sobie pograć w spokoju, tak to niestety wygląda.
Edytowane przez damachinee
dopiska.
  • Haha 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Mapy żadnej nie zmieniałem, serwer wywalało kilkukrotnie w ciągu godziny, dlatego zostały zmieniane ;) 

Z zasady to mogę się przywitać a nie dawać bana.

Bana ode mnie dostałeś nr 3. Więc nie wiem czy to tak sporo ;) 

1. ssy + demo

2. miny

3. aktualny

Wracając do tematu, pobrałem demko z hltv.  Po jego obejrzeniu przyczepić się mogę tylko do 2 rund od minuty 4:16 do bardzo płynnego nacelowywania w głowy i strzały przed wyjściem zawodnika drużyny przeciwnej (za szybki aż ten refleks). @ LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK możesz sam to ocenić ale pewnie jest to zbyt mało. Link do demka megawrzuta.pl/dbeboyzy 

Lanek  

Decyzja 48h

• Haha 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.