Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ;3
  • SteamID:
    STEAM_0:0:718844614
  • Serwer:
    ARENA 1VS1
  • Data:
    23.01.2025
  • Mapa:
    am_nuke_kat
  • Opis sytuacji:

Gram sobie spokojnie na arenkach z kolegą i nagle dostaje bana za "wallhacka", którego nie mam.

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Dobry wieczór, 

Po dokładnym i szczegółowym przeanalizowaniu dema z mapy am_nuke_kat z dnia 23.01.2025 z godziny 15:59, stwierdzam, iż gracz @ Kubix5261 został niesłusznie zbanowany permanentnie z powodu "wallhacka", którego owy gracz nie posiadał.

Podczas rozgrywki otrzymałem wiadomości od dwóch osób, że wyżej wspomniany gracz używa oprogramowania wspomagającego widzialność innych użytkowników przebywających na serwerze - natychmiast przystąpiłem do przyglądnięcia się bliżej tej sprawie. Sytuacje, przez które podjąłem (błędną) decyzję o permanentnym banie, po dogłębnej analizie, wynikają z niewłaściwej interpretacji działań gracza przez moją osobę - we wcześniej wspomnianych sytuacjach zbanowany gracz naturalnie słyszał kroki przeciwnika (nie zwróciłem na to uwagę - biję się w pierś ;D) i z tego powodu wiedział, gdzie znajduje się ta osoba.

Z góry przepraszam za pomyłkę gracza @ Kubix5261  oraz dział UBT za problem i zapewniam, że dołożę wszelkich starań aby taka sytuacja się już więcej nie powtórzyła.

Proszę o odbanowanie bezpodstawnie zbanowanego użytkownika, a Ciebie Kuba zapraszam na PV :D

Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam,
XenoX - Admin Arena 1v1

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.