Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Będę tu wstawiać moje prace, które tworzyłem na sieci katujemy dla użytkowników :) Oceniajcie :)

1.

iowwyp.jpg

2.

t07s6d.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Avatar trochę słabej jakości, napis słaby. Sygnatura w miarę, ale napis okropny ;p

Czeka Cię jeszcze trochę pracy, polecam 'ogarnąć' sobie wszystkie opcje w programie graficznym w którym pracujesz, sam tak zrobiłem i prace wychodzą trochę lepiej ;) Do tego polecam obejrzeć kilka poradników i tworzyć prace na ich bazie.

Opublikowano

Tu masz to z czego zaczynałem:

1.

f5f17f821a120863f494753.jpeg

2.

nws_NEW_The_Witcher_3_Wild_Hunt_Horse.jp

Nawwet 2/10? :/\

Avatar trochę słabej jakości, napis słaby. Sygnatura w miarę, ale napis okropny ;p

Czeka Cię jeszcze trochę pracy, polecam 'ogarnąć' sobie wszystkie opcje w programie graficznym w którym pracujesz, sam tak zrobiłem i prace wychodzą trochę lepiej  ;) Do tego polecam obejrzeć kilka poradników i tworzyć prace na ich bazie.

Porównaj dlaczego słaba jakość :D Specjalnie zjechałem, aby był napis widoczniejszy

Edit: Quezevsk  - tak, nałożyłem jedną teksturę aqua blue aby przyciemnić wygląd, oraz różowy render c4d aby rozjaśnić dolną część avataru

Opublikowano

Przepraszam może cię urażę ale nie o to mi chodzi, myślę że się za dużo nie napracowałem w 1 nałożyłeś warstwę starego zdj. i jakieś tam poprawki a w 2. nałożyłeś jakiś inny obrazem. To są moje odczucia wiem że sie nie znam na grafice za dobrze więc nie uważaj to za jakąś próbę potępienia. Pracuj dalej a na razie masz "+"

Opublikowano

pżepraszam może cię urażę ale nie o to mi chodzi, myślę że się za dużo nie napracowałem w 1 nałożyłeś warstwę starego zdj. i jakieś tam poprawki a w 2. nałożyłeś jakiś inny obrazem. To są moje odczucia wiem że sie nie znam na grafice za dobrze więc nie uważaj to za jakąś próbę potępienia. Pracuj dalej a na razie masz "+"

Tak jak każdy pisze, zaczyna się od podstaw :) Postaram się kiedyś stworzyć własnoręcznie całą pracę, ale jestem beztalenciem jeżeli chodzi o rysowanie :P

Opublikowano

ucz się, bo nie najlepiej Ci to wyszło jedynie napisy a tak kolorystyki innej nie widzę :) 3/10

Opublikowano

Tak jak każdy pisze, zaczyna się od podstaw :) Postaram się kiedyś stworzyć własnoręcznie całą pracę, ale jestem beztalenciem jeżeli chodzi o rysowanie :P

Nie dojdziesz to tego poziomu, ponieważ on nie opiera się na photoshopie, nie trzeba też umieć rysować.

Prace słabe, poczytaj co pisałem innym, bo nie chce mi się wałkować w kółko tego samego, skoro każdy ma w dupie pomoc.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Prace słabe, jesli chodzi o sygnaturę to zmarnowany ładny stock, z którego można wiele wycisnąć. Co do pracy numer 3 - naucz się używać świateł ;) poczytaj/pooglądaj poradniki na graffika.pl ;)

Opublikowano

Korczan jak masz chwilkę zrób tutaj niżej sygne dla mnie :) Coś ze sportem, rower, motocykle, piłka nożna siatka co chcesz :D  Ale ogólnie twoje prace mi się podobają xD Masz talent baw się więcej i może będziemy mieć nowego grafika :D

Opublikowano (edytowane)

13awwil2n95b.jpg

A to, dobrze czy zbyt mocno przypaliłem?

Jak dla mnie to o wiele za bardzo przesadziłeś za baaardzo widać pixele

@ Edit

a i dawaj oryginalne fotki tak dla porównania

Edytowane przez CwaNiaK
@Edit
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.