Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
nahh.

[OTWARTA] Szybka rekrutacja na admina 3 MAPS

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Wymagania:

- Konto ze statusem PRIME

- Jakiekolwiek doświadczenie/znajomość komend

- Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu admina
- Wyróżnianie się kulturą osobistą

Brak jakichkolwiek blokad VAC
Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole.

- Korzystanie z serwisu Discord.

Obowiązki:

Pilnowanie porządku na serwerze
Rozpisywanie dem w przypadku odwołań
Karanie graczy za nieprzestrzeganie regulaminu
Odwiedzanie forum minimum raz na 2 dni oraz śledzenie aktywności serwera

Skala znajomości obsługi Admina:

Spoiler
1. Nigdy nie byłem(am) adminem.
2. Nigdy nie byłem(am) adminem, zapoznałem(am) się z podstawowymi komendami i je rozumiem.
3. Miałem(am) admina, mam problemy z komendami lub ich nie pamiętam.
4. Miałem(am) admina, posługuję się podstawowymi komendami.
5. Wielokrotnie miałem(am) admina, znam komendy i potrafię obsługiwać amxmodmenu
6. Wielokrotnie miałem(am) admina, komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. Rozpoznaję i banuje osoby używające wspomagaczy, ale zdarzają mi się pomyłki.
7. Wielokrotnie miałem(am) admina, tworzyłem(am) lub pomagałem(am) tworzyć serwer. Komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. W ocenie graczy mylę się bardzo rzadko lub nigdy. Zawsze reaguję na zgłoszenia, a odpowiedzialność i sumienność to moje imiona.
8. Wielokrotnie miałem(am) admina i własne serwery, komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Orientuję się w działaniu i edycji pluginów. Zawsze rozpoznaję osoby używające wspomagaczy, nigdy się nie mylę, moja skuteczność to 100%. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. Zawsze reaguję na zgłoszenia, a odpowiedzialność i sumienność to moje imiona.

Wzór:
Nick:
Imię:
Jakie jest Twoje doświadczenie?:
Staż na serwerze:
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
Kontakt:
Mutacja głosu (TAK/NIE):
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nick: 1mor 
Imię: Kacper 
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199102989849/ STEAM_0:1:57136206

Jakie jest Twoje doświadczenie?: Byly admin cod mod, only mirage w tym u was only mirage 4 (csgo), om2 ( 2 razy), onlyawp, supermoce

Staż na serwerze: mały lecz serwer dopiero wystartował ale administracja jest bardzo potrzebna na tą chwilę a ja sam będę często grał na serwerze. 

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Pomóc w rozwoju serwera trzymając porządek na serwerze komunikacyjny jak i banowanie cheaterow, bez trudności rozpoznam osobę na wspomagaczach. 

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: dc/steam/forum 
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

nahh.  

Przyjmuję, zgłoś się do mnie na steam/dc

• Lubię to! 1
Opublikowano
Nick:W1ciu
Imię:Wiktor
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199240941640/
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Byłem kiedyś adminem na serwerowni z 2-3 miesiące, aktualnie admin na om2.
Staż na serwerze:2h ok. ponieważ serwer dopiero powstał
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Chciałbym zostać administratorem, aby wspierać społeczność serwera, dbać o porządek i pomagać użytkownikom. znam zasady, jestem aktywny i 
zależy mi na utrzymaniu dobrej atmosfery.
Kontakt:Steam,Dc
Mutacja głosu (TAK/NIE):TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8):7
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):TAK
nahh.  

Przyjmuje, zgłoś się do mnie na steam/dc

• Lubię to! 1
Opublikowano
Nick: rzuf
Imię: Hubert
Link do profilu Steam oraz SteamID: rzuf / STEAM_0:0:551123391
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Moim zdaniem dobre, lecz teraz komendy się pozmieniały więc zobaczył bym jak by to teraz było
Staż na serwerze: 0 bo serwer nie dawno wystartował
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: ponieważ na serwerach OAWP, zazwyczaj są tyralnie na vc, czasami zdarzy się cheater
Kontakt: (wszystko podane w sygnaturze)
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7/8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak
nahh.  

Odrzucam.

Opublikowano (edytowane)

Nick: Stachu
Imię: Bartek
Link do profilu Steam oraz SteamID:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199403895645/    76561199403895645
Jakie jest Twoje doświadczenie?:  byłem w administracji na Cs creative a tak to głownie byłem graczem więc też bym chciał na waszym serwerze spróbować coś nowego
Staż na serwerze: konto na stornie mam z jakieś chyba 2 tygodnie lecz na serwerach gram dłużej od katujemy Ale na serwerze AWP Only na katujemy to se tam pykałem tam trochę

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chcę zostać administratorem by łączyć ludzi usprawniać komunikację i wprowadzać porządek tam gdzie jest chaos Widzę w tym szansę na rozwój i tworzenie przestrzeni która działa efektywnie i z korzyścią dla wszystkich i jak mówiąc u góry też bym chciał bardzo spróbować coś nowego i pilnować porządku na serwerze 

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: Discord: stachu0498
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 5-6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):Tak

olaf scholz.jpg

Edytowane przez StachuFiut
nahh.  

Odrzucam