Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
morganmontana

Odwołanie od bana - lamine Katujemy.eu | MIRAGE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    lamine Katujemy.eu
  • SteamID:
    STEAM_0:0:799724669
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    16.01.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:
    • Sytuacja wygladalala tak iż wszedłem sobie na serwer, i grałem jak gdyby nigdy nic, na chillku, bez słuchawek, na glosnikach po prostu gralem sobie i tyle. Nagle ktos na czacie napisal ze "ten kenzi to odj*bany" ja patrze a chlop 31/12 staty, nowe konto, defaultowy celownik (czyli swieze konto swieza gierka max 20minut gry) plus movement na poziomie maksymalnego silvera. Mam w cs'ie lekko 6-7k godzin wiec umiem ocenic sytuacje i po prostu czy chlop jest na cheatach czy nie, dodatkowo widac ze mial triggera i latal na silent aimie. Ale wracajac do sytuacji, odpisalem temu ziomkowi cos w stylu "no rel widac ze ten kenzi odjebany, nowe konto plus ma movement jak moja stara" (oczywiscie bylo to napisane ironicznie, jak ktos nie wyłapał) a ten ziomek zaczal mnie wyzywac i w ogole odpisal mi na inna wiadomosc nie do niego, i mu odpisalem ze najwidoczniej musi byc slepy i miec malo IQ jesli nie rozumie tego ze moja wiadomosc nawet nie jest w jego strone, i nagle dwie inne osoby sie dolaczyly i rowniez zaczely mnie wyzywac i spamowac caly czat wyzywajac mnie i doszlo do tego ze gracz o nicku "Mariusz" cos takiego zaczal mnie wyzywac i obrazac bardziej niz ten "kenzi" (cheater), kolejne osoby sie dolaczyly, a ja temu ziomkowi tylko odpisywalem "aha" "aha spoko" "aha to nice" "mordo prowadzisz monolog" jak tylko cos odpisywalem nawet nie obrazajac jego to i tak ten ziomek mnie wyzywal (oczywiscie nie mowie tutaj ze ja rowniez nie uzywalem wulgaryzmow ani nie obrazalem tego goscia ale to bardziej bylo odbijanie pileczki a nie samo jechanie po tym gosciu, po prostu lirycznie i inteligencją go miażdżyłem ale w skrócie po prostu gościu kłócił się sam ze sobą, z resztą zobaczycie dalej, dolaczal sie inny gracz "Dzejkob" czy jak on tam mial Wielki szeryf serwera zaczal pisac ze to moja wina i ze to przezemnie i ze mam dalej nie pisac a ja mu mowie ze "stary ja nawet nie pisalem do niego a kazdy mnie wyzywa" i jak ktos sobie obejrzy demko, to zobaczy ze ja na prawde nic takiego nie zrobilem a caly serwer po mnie jechal, nie zwracajac uwagi na to ze na serwerze dalej jest cheater.

• Dla mnie to jest abstrakcyjna sytuacja ale wracając, ten ziomek dalej pisal i dalej, juz mu napisalem w koncu ze "mordo czy ty serio nie widzisz ze ja cie podpuszczam, po co dalej piszesz i prowadzisz razem z tym gosciem monolog" no i on dalej zaczal wyzywac mi rodzine, mame, ojca, wszystko co sie dalo. I po chyba 10 minutowej batalii slownej juz wybuchlem i napisalem zeby "zamknal w koncu ta p*zde i gral a nie pisal ciagle jedno i to samo" a jak ma problem to niech mi poda ig to se zalatwimy na PV. A ten gosciu dalej i dalej zaczal pisac i mnie wyzywac razem ze swoimi kolegami z paczki. Po tym jak ja juz sam zamknalem pizde, ten gosciu dalej pisal, no i nie moglem i wybuchlem, napisalem mu wielkimi literami zeby zamknal te pizde juz i ze go zajebie w koncu bo juz sie go sluchac nie da. Racja, przyznaje mój błąd, nie jestem święty, ale jeśli ktoś obejrzy to demko i bedzie widzial cały chat (oczywiscie do samego konca, od momentu wbicia mojego na serwer az do bana) i nie przyzna mi racji to z reka na sercu przyjmuje tego bana. Rozumiem powagę sytuacji i tego co napisałem ale każdy zdrowo myślący wie że ja przecież nie napisałem tego na poważnie, jak ktoś to będzie oglądał to na 100% mu ciśnienie podskoczy bo ja sam nie wytrzymal bym czytajac i ogladajac to. 

Szczerze, nie zależy mi na tym unbanie bo rozumiem swój błąd ale nie chce być jedyną osobą która dostanie bana, bo tak na prawde to ja nie dosc ze najbardziej dostalem w kość, to jeszcze na koniec jako jedyny zostalem ukarany i to dodatkowo permamentnie XD. To jest jedyny serwer na którym gram, jeśli chodzi o cs2, prosze was, ja nawet nie uzywam czatu glosowego bo sluchawek nie mam XD dajcie mi bana na pisanie ale nie na granie, ponioslo mnie ale jesli ktos mi napisze ze nie wkur*il by sie tak jak ja to ja podziekuje. I mam ostatnia prosbe, prosze rowniez tego Mariusza zbanowac, tak samo jak mnie, no chyba ze ban jest tylko i wylacznie jednostronny i on rowniez mogl mnie obrazac, i zbanowac tego kenzi'ego zeby chlopaki chociaz normalnie sobie pograc mogli ;3. Sorry chlopaki ze musieliscie poswiecic czas na tak glupia sytuacje. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sytuacji. Pozdrawiam!

Opublikowano
Cytat

Szczerze, nie zależy mi na tym unbanie

W takiej sytuacji lepiej okazać skruchę a nie cwaniakować.

Ale ostateczną decyzją podejmie opiekun serwera, czyli @ nahh.  

• Lubię to! 1
Opublikowano
18 godzin temu, .kaskader napisał(a):

W takiej sytuacji lepiej okazać skruchę a nie cwaniakować.

Ale ostateczną decyzją podejmie opiekun serwera, czyli @ nahh.  

Źle zinterpretowałem to co napisałem, nie chodziło mi dokładnie o to że mi "nie zależy" bo musiałbym być hipokrytą pisząc "Nie zależy mi na ub" bo gdyby mi nie zależało to bym nie pisał odwołania 🫡 Mój błąd przyjmuje na klate.

• Haha 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano (edytowane)

Witam,
To wszystko nie miałoby miejsca gdybyś nie zaczął wyzywać gracza, który twoim zdaniem grał na cheatach, nawet jeśli grał na wspomagaczach, powinieneś go zgłosić i czekać na reakcje admina.
Patrzyłem sobie logi już wcześniej podczas tej całej sytuacji. W skrócie to zrobiliście sobie z tego serwera tyralnie. Padało wiele wyzwisk za co oczywiście Mariusz został ukarany gagiem a ty permem dlatego, że po prostu zaszedłeś  za daleko. Gdyby nie te słowa, zostałbyś ukarany równym gagiem z Mariuszem.
image.png.653a79bc4f236581507aec823b464148.png
image.png.1e89dbee4d6ddb35673d80a7fc224074.png
image.png.33059832a8c26ecab8e19f46d4c5b237.png
Nie toleruje takich tekstów na tym serwerze.
Jakbyś miał jeszcze jakieś wątpliwości to prosze tu jest wycinek z regulaminu, powinieneś go znać wchodząc na serwer, a nawet jak nie znasz to i tak cie on obowiązuje.
image.png.72d08134a4cb0edcdd6714afc658d0f0.png
Ban oczywiście zostaje, radzę panować nad emocjami
Miłego wieczoru

Edytowane przez nahh.
  • Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Wow 1
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.