Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
KraKen

Odwołanie od bana - ₭℞Δ₭Ξ₦YT | MIRAGE #4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ₭℞Δ₭Ξ₦YT
  • SteamID:
    76561199667054234/
  • Serwer:
    MIRAGE #4
  • Data:
    16.01.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

grałem sobie normlanie legitnie ludzie zaczęli wyzywać mnie i mówić ze mam aimlocka którego nie miałem nie wiem kto mnie zbanował lecz proszę przyjżeć sie temu zdarzeniu 

• Haha 1
Opublikowano

LINK DO DEMA:   https://tv.katujemy.eu/CS2/1/dema//auto-20250116-1343-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__4_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

15;15- szybki strzał

16;05 - dziwny odruch

17;35- classic aimlock, 5 sekund przed tym idzie zauważyć, że kolega totalnie nie zna się na grze i patrzy całyczas na ściany

20;10-w żadnym przypadku nie celujesz w głowe a jednak jakimś magicznym sposobem głowy trafiasz

20;30 konfigurowanie może?

21;20- kolejny aimlock z usp

24;20- najpierw wcelowałeś się w ściane, potem na mnie, po killu obrót 90stopni prosto w ściane. Zaraz po tym stałeś na środku site i patrzyłeś jungle gdzie o gościu było 0 info

27;20- nawet w niego nie celowałeś ale headshot trafiony, classic

27;40- celownik góra dół, głowa

30;05- ciekawy przeskok celownika przez 3 ściany

Od siebie chcę jedynie dodać, że ewidentnie masz zbotowane konto. 5kh w każdej grze po tyle samo godzin,55 tys. h we wszystkich grach w ciągu 6 miesięcy. Patrzysz co chwilę po ścianach i masz nieludzkie ruchy myszką a celownik prawie zawsze był skierowany w dół . Widać, że w niektórych momentach aimlock Cie zawodzi. Widać to, że posiadasz jakiekolwiek wspomagacze po samym twoim game stylu, mam na myśli to, że wychylasz się z niektórych pozycji odrazu wcelowany w przeciwnika lub patrzysz po ścianach. Ewentualnie widać że w niektórych momentach z dema coś konfigurujesz

Godziny podsyłam w screenshotach poniżej. Dzięki @ Labele  za screeny.

2.png

image.png

Lanek  

Decyzja 48h

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.