Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    BlantomaN
  • SteamID:
    76561198987946040
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    14.01.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

Grałem sobie parę rund rozdaję parę głów, po czym kupiłem vipa wyszedłem i wszedłem na serwer wbijam na Pałac  A stoje wcelowany zabijam jednego, drugiego, trzeciego i zmieniam pozycje idę dalej w Pałac stoje wcelowany w kolejne miejsce zabijam i ban

@  L3o  chciałbym prosić o rozpisanie demka. Multi mi nic nie mówi ,, chyba że granie na sonarze steel series to oszustwo,,  

Co do tego tiggera polecam 

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3086023598 jak ktoś ogranie peekowanie poniżej 200 milisekund = ,,tigerbot,, 

Ale nie mi oceniać. 

Edytowane przez BlantomaN
  • Haha 1
Opublikowano

WItam.

Link do dema: https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20250114-2118-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

Nie będę się za wiele rozpisywał o movemencie gracza, który jest tragiczny i całokształcie gry, który też wygląda na grę 10 latka a więc rozpiska:

24:20 2 bardzo szybkie strzały trigger+wh,plus biegniesz bez sprawdzania czegokolwiek

24:35 już przez ścianę patrzysz na terro na boxach,wcelowanie bez zastanowienia

24:40 randomowe fragi z dziwnym celowaniem 

25:50 dziwne te twoje strzały, wychylasz i strzelasz prosto w model

26:15 też ultraszybkie strzał akurat jak wychyla model 

28:10 trigger

28:25 trigger+wh, nikt nie jest tak szybki

28:30 model strzał, trigger

.kaskader  

Decyzja do 48h

• KAT 1
Opublikowano

24:20 - w+ z przeładowaniem w dodatku bez sprawdzania, prawie cały team terrorystów przy życiu, a ty już na rampie wyciągasz nóż?  b+ XD

24:35 -  to co powyżej, kompletnie nic nie sprawdzasz, lecisz od razu po killa, przy ośmiu żywych terrorystach, b+

24:40 -  raczej normalne fragi, b-

25:50 - b+/-

26:15 -  strzał normalny, bardziej mnie zastanawia czego tego nie pchałeś jak w ostatniej czasówce? Bo gość tam stał b+/-

28:10 -  normalny strzał b-

28:25 - tutaj rzeczywiście po fraga od razu leci b+/-

28:30 - raczej normalny frag, ale kilka sekund później znowu pchasz pałace, nic nie sprawdzasz b+.

Ban zostaję @  L3o Dobra robota.

@ BlantomaN Dzięki za polecenie mapy, na pewno wypróbuje.

• KAT 1
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.