Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
trivelo

Odwołanie od bana - Trivela240 Katujemy.eu | MIRAGE #3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Trivela240 Katujemy.eu
  • SteamID:
    76561199816702376
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Data:
    12.01.2025
  • Mapa:
    mirage #3
  • Opis sytuacji:

sytuacja wyglada tak ze gralem dzis rano i nagle mnie wyrzucilo z gry i pisze ze dostalem bana gdy napisalem na discordzie o co chodzi i podeslalem swoj profil to jakis ziomeczek wyslal mi ze mam bana na jeden dzien do 21 no to stwierdzilem okej poczekam wchodze na serwer 22 dalej mam bana napisalem na dsc do admina o co chodzi, admin mi napisal ze mam bana na jakims koncie  KRA KRA KRA MEWAAA czy cos takiego i ze na ip mam bana, jestem zdziwiony bo naprawde nigdy nie mialem takiego konta XD plus jeszcze mi wyslal admin dwa inne konta ktore sa moje jest to konto przecipak oraz wlasnie trivelo240 na ktorych mialem tylko mute na czacie i tyle wsm i czy daloby rade o unban poprosic, jeszcze moge grac na serwerze z 31 slotami ( 51.83.210.20:27015 ) ip do niego i wlasnie mnie zastanawia a nie chce grac z tyloma osobami bo jest to nie przyjemne a przy okazji na mirage #3 mialem juz duzo pnkt rangi uzbieranych pozderki. !!!!

• Haha 5
Opublikowano

Ban został nałożony z powodu aktywnego bana. Po użyciu komendy /infoban wyskoczył mi aktywny ban, dlatego podjąłem decyzję o nałożeniu kary na tego użytkownika.

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.