Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
danki

Błąd podczas łączenia z serwerem z poprzednich wpisów - Rozwiązanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to problem, a raczej klucz do rozwiązania sytuacji, która, jak wskazują wcześniejsze wpisy, zdaje się pojawiać już od jakiegoś czasu. Nie wiem, gdzie to najlepiej umieścić, więc jeśli to nieodpowiednie miejsce, proszę, przesuńcie to tam, gdzie będzie bardziej widoczne.

"player has competitive matchmaking cooldown", albo wywalanie bez żadnego błędu po próbie wejścia na serwer czy inne takie.

Mirage1 jest dosyć specyficzny z tego powodu, ale to zjawisko bardziej przypomina subtelny urok czy kaprys, który na swój sposób wymaga odpowiedniego rytuału.
Otóż jakimś cudem w odróżnieniu od innych Mirage4 ma zdolności lecznicze...

Żeby wejść normalnie na Mirage1, trzeba wejść na czwórkę, i dopiero będąc na serwerze Mirage4 wejść na Mirage1 

★ MIRAGE ★

51.83.210.20:27015

★ MIRAGE #4 ★

145.239.23.150:27015

Czemu tak jest? Jak mawiał papież - nie wiem.
Mam nadzieję, że zmniejszy to ilość zagubionych dusz i postów, które nawiedzały tu już wcześniej.

• Katowicz
Opublikowano

Nie bardzo rozumiem twój post tym bardziej że od dłuższego czasu nie mieliśmy żadnych sygnałów od graczy jeżeli chodzi o kwestie z dołączaniem do serwera.

Jeżeli chodzi o kwestie problemów z przed kilku miesięcy problemy mogły się pojawiać ponieważ padliśmy ofiarą różnego rodzaju ataków DDoS lecz teraz serwer pracuje prężenie bez większych problemów.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hej Zack, wątpię, że ludzie licznie to zgłaszają, ale osobiście zdarzyło mi się drugi raz. I drugi raz tym samym sposobem udało się cokolwiek zdziałać tego samego dnia. Podczas gry, też pojawiały się komunikaty steam id banned osób które bana nie miały. Coś czasem blokuje. 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.