Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
wuzelove

"Jak brzmi twój..." Pytanie na dziś 13/01/2025

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p1.png

Jak brzmi Twój ulubiony cytat z książki, filmu lub gry?

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 7
  • Zasłużony
Opublikowano

"Śmierć uśmiecha się do każdego człowieka. Jedyne, co człowiek może zrobić, to odwzajemnić swój uśmiech"

Gladiator 👌🏻

• Lubię to! 6
  • Junior Admin
Opublikowano

„Na zawsze bierzesz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś.”

~ Mały Książe

• Lubię to! 6
  • Donator
Opublikowano

"Be Careful What You Wish For" -  film Wishmaster

• Lubię to! 4
  • Wow 1
Opublikowano (edytowane)

„Najpierw ty opierda**** jemu a potem na odwrót”~ kobiety mafii 

Edytowane przez lezy jeden skibidi
  • Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Byłeś za******y. Współpraca z Tobą to była czysta przyjemność. Co by o Tobie nie mówili na mieście dla mnie jesteś jak brat.

• Lubię to! 5
Opublikowano (edytowane)

Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. Is. Crazy. The first time somebody told me that, I dunno, I thought they were bullshitting me, so, I shot him. The thing is... He was right. And then I started seeing, everywhere I looked, everywhere I looked all these fucking pricks, everywhere I looked, doing the exact same fucking thing... over and over and over and over again thinking 'this time is gonna be different' no, no, no please... This time is gonna be different.

~ Vaas, Far Cry 3

Edytowane przez ayo.77
  • Lubię to! 6
  • Donator
Opublikowano

,,Posiedźmy, przyjacielu, posiedźmy. Byliśmy świadkami - a niejednokrotnie sprawcami - rzeczy ważnych, doniosłych. Po tym wszystkim... Chyba należy nam się odrobina wytchnienia." ~ Wiedźmin 3: Krew i Wino
,,Zło to zło, Stregoborze. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. Nie jestem świątobliwym pustelnikiem, nie samo dobro czyniłem w życiu. Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale." ~ Ostatnie życzenie

• Lubię to! 4
Opublikowano

"- W sedesie coś bełkocze - powiedział niepewnie.
- No jasne - mruknął Zygzak - gówna wystawiają operę. "
~Żarna Niebios

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.