Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

image.png.1341bb29e4b62f04b5458b1c93795385.png

Bilbo Baggins - ODPOWIEDZI 

@ Adik

1. Kiedy wyślesz mi zaległą kasę?

Umowa była prosta, paczka miała być 3 tygodnie temu, a dalej nie ma. Nie ma paczki nie ma kasy i nie dzwoń do mnie. 

2. Co dzisiaj jadłeś na śniadanie?

Dnia 12.01.2025 r. nie jadłem śniadania. Jak wstałem miałem obiad w postaci kartofelków z przyprawami i kotleta schabowego. 

3. Co robiłeś 14.04.2023?

Pewnie piłem wódkę albo piwo.

4. Pozdrowisz Martę?

Marta, pozdrawiam cię z zaśnieżonego województwa Mazowieckiego.

5. Kiedy ostatni raz zajarałeś szluga?

W piątek ( 10.01 ), koleżanka z roboty mnie poczęstowała :).

6. Myszka przewodowa czy bezprzewodowa?

Jakbym miał teraz wybór, to bym kupił myszkę bezprzewodową, nie lubię tych wszystkich kabli. 

7. Jak ci się pracuje w redakcji?

Jestem typem osoby co szybko klimatyzuje się w nowym otoczeniu, więc mogę powiedzieć w pełni szczerze, że pracuje mi się super, fajni i mili ludzie. Jeden minus jest taki, że zdradziłeś nas.

8. Jak gruby masz portfel?

Portfel to nie mam gruby bo większość pieniędzy mam na koncie. 

9. Dlaczego taki przystojniak jak ty nie ma dziewczyny?

Baby przychodzą, odchodzą stale. Kiedyś się może znajdzie, póki co nie szukam na siłę. "Z kobietą dobrze, ale bez niej jeszcze lepiej".

10. A gdy już będziesz miał dziewczynę, chciałbyś do kompletu chłopaka?

No odpowiedź jest tak prosta jak 2 + 2 czyli NIE, aczkolwiek potrzebuje mocnego kompana do picia trunków wysoko procentowych.

11. Podasz numer telefonu na pv?

200 zł blikiem i masz numer do mojej byłej nawet. 

@ MR.DAFFI

1.  Jakie jest Twoje największe marzenie?

Największe marzenie - znaleźć dziewczynę, oświadczyć się jej i założyć z nią rodzinę, a takie realne marzenie wylecieć do Japonii lub Stanów Zjednoczonych. 

2. Czy jest jakaś miejscówka, w której chciałbyś spędzić tegoroczne wakacje?

Chciałbym trochę pozwiedzać takie nietypowe miejscówki w Polsce np: Polskie Malediwy  

3. Jak pracuje Ci się w roli redaktora?

Tak jak pisałem troszkę wyżej, bardzo dobrze mi się pracuje, ortografia oraz język stają się z dnia na dzień coraz to bogatsze.

4.  Czy byłbyś w stanie zawalczyć w gali freak-fight?

Chciałbym zawalczyć na gali w moim mieście, aczkolwiek ze względu na brak czasu jest to niewykonalne. Godziny pracy nie pozwalają do trenowania.

5. Jaki jest Twój ulubiony film?

Ulubiony to wiadomo, że Hobbit i Split.

6. Jaka jest Twoja ulubiona marka samochodu?

Tak najbardziej to chyba AUDI na ten moment. 

7. Skąd wziąłeś się na Katujemy?

Po prostu szukałem nowej sieci, bo tamta się powoli rozpadała i chwilę po moim odejściu ją zamknęli, a byłem już chyba na 5 różnych sieciach.

8. Jak spędzasz wolny czas?

Czas wolny spędzam na czytaniu książek, wyjściu ze znajomymi, graniu w gierki lub słuchaniu muzyki. Dużo też oglądam filmów oraz filmików na yt. 

9.  Czy masz jakieś postanowienia noworoczne?

Zejść do wagi 100 kg i zmienić trochę podejście do niektórych rzeczy. 

10. Twoje ulubione danie?

Makaron z pesto, kurczakiem, mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi lub zwykły rogal posmarowany serkiem topionym na to rukola, jajko, boczek, ogórki i pomidory. 

@  Fatima

1. Co planujesz robić za rok?
Pewnie to co teraz, czyli pracować i usamodzielnić się, dlatego odkładam pieniążki, żeby się wyprowadzić. 

2. Jaki jest Twój ulubiony sklep?
Żabka bo jest tam dość często dużo nowości jeżeli chodzi o przekąski, a ubraniowy to pewnie Reserved i Nike. 

3. Jaka jest najdłuższa podróż, jaką odbyłeś?
Około tygodnia +/-, od 4 lat nie czuję VIBU żeby wyjeżdżać gdzieś na więcej niż 3 dni, po prostu szybko mi się nudzą różne miejsca. 

4. Ulubione wspomnienie z dzieciństwa?
Jest masa takich wspomnień, a najlepsze to zbieranie kart piłkarskich i wymienianie się z różnymi osobami. Był taki moment, że w całej szkole miałem przez tydzień unikatową kartę i każdy chciał ją mieć. 

5. Gdybyś mógł cofnąć czas, to czego byś nie zrobił?
Nie zarywał bym do takiej jednej dziewczyny, która charakter i wygląd miała naprawdę świetny, ale okazała się naprawdę głupia kur**. 

6. Którego Polaka najbardziej cenisz?
Roberta Lewandowskiego bardzo dobry gracz i mimo to, że ludzie go hejtują przez to, że słabo gra w reprezentacji naprawdę podziwiam, że mamy Polaka który gra w topowej drużynie świata. 

7. Czy uważasz się za osobę lojalną? Czy myślisz, że twoi przyjaciele i byli by się z tym zgodzili?
Uważam, że nie mam bardziej lojalnej osoby niż ja i tak samo myśli większość moich znajomych. 

8. Jaka książka najbardziej Cię w życiu naznaczyła?
Nie ma takiej ale mogę powiedzieć, że jest seria takich książek, która mnie do czegoś zainspirowała, nawiązująca do psychologii, kryminologii i kryminalistyki. 

image.png.d0ed6ccc9d582feeada16ae4163df75e.png

9. Co bardziej wolisz morze czy góry?
Na aktualny moment team góry, ale przez to, że jest satysfakcja jak się wejdzie na wysoką górę niż siedzieć na plaży i opalać dupkę. 

10. Jaka jest Twoja wymarzona praca?
Dobrze płatna i żeby ani nie była za ciężka, ani za lekka.

DZIĘKUJE ZA PYTANIA!!!

• Uwielbiam 5
Opublikowano

Piękne odpowiedzi, ale liczyłem na większą pikanterię :jasperaok:

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.