Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: morgiiii
Nick admina banującego: marciny3666
Data/Mapa:11 Jan 2025 - 01:41:12. DD2
Steam ID: STEAM_1:0:56719093
Serwer (mod):    Paintball                          
Opis sytuacji: Pionki sie rozpłakały i zgłosily co tutaj tłumaczyc. Admin na serwerze. 2 grałem z gosciem na Meet z googla wiec info sobie nontoper podawaliśmy nick : wicio. EDIT: Na jakiej zasadzie odbywaja sie turnieje w cs'a i jak gracze komunikuja sie ze sobą??? na migi. Co to za powód skoro serwery maja blokadę podglądu 2 teamu , a ze znajomym byłem w tym samym. Baa jakbym był odpalony czy cokolwiek innego jak ktoś uważa to bym sie nie bawił w wstawianie SS.  SS'y czyste, ale szukanie problemów gdzie ich nie ma. Zero wyciągania konsekwencji dla  zgłaszajacego gracza tylko dlatego, ze ktoś jest lepszy skillowo. Bez wspominania o ziomku UB by był, a tak to ban za pierdole. Przedstawiłem sytuacje nie ukrywałem, ze gram z ziomkiem. 

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Jak chcesz porównywać turnieje lanowe z grą na serwerze to życzę Ci wszystkiego najlepszego, w regulaminie jest jasno i wyraźnie napisane 

Cytat

§3.2 Podpowiadanie przez komunikator (ts3/dc/steam itd.) traktowane jest na równi z używaniem wspomagaczy ⮕ Ban permanentny.

Co za tym idzie brak UB, a każde kolejne odwołanie z automatu będzie wyrzucane do kosza. 

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.