Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
MasterSeba

Podanie na admina - ❤♡ツMasterSebaツ♡❤

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:❤♡ツMasterSebaツ♡❤
Link do profilu Steam oraz SteamID:
https://steamcommunity.com/id/MasterSeba777711/

STEAM_0:0:14435056

Jakie jest Twoje doświadczenie?: Byłem adminem na serwerze surf+rpg w cs go ponad 2 lata, Utrzymywałem spokój na serwerze, jak i na Forum , Mam Dobrze  Opanowane rozpisywanie demek , Mam Ponad 6k h Z Czego około 2k podczas pełnienia Roli Admina
Staż na serwerze:  https://www.gametracker.com/player/❤♡ツMasterSebaツ♡❤/mirage2.katujemy.eu:27015/

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Spędzam dużo czasu na serwerze w niestandardowych godzinach i wiele razy się okazało ich nie mam aktywnego admina w tym czasie i jakoś inni gracze mnie przekonali żeby poszedł na admina i im umilił rozgrywkę w późnych godzinach , a po za tym bardzo szybko potrafię zauważyć gracza który gra nie zgodnie z regulaminem co zazwyczaj do tej pory zgłaszałem na @u ,  Zależy mi na przyjemnej i czystej Rozgrywce.

Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Kontakt: Forum, Dc
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 5/6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Moderator
Opublikowano

+aktywność

+doświadczenie

+-kultura - nie jestem w 100% pewien  twojej kultury czy aby nie zdarza Ci się czasami rzucić nie do końca odpowiednim tekstem w stronę innych graczy.

Na okres próbny 

• Lubię to! 3
  • KAT 2
Opublikowano (edytowane)

Yo,

Z plusów:
- Doświaczenie - mimo to, że chciałeś mnie bardzo zgłosić za cheaty, ale też i innych ludzi, którzy na pewno byli czyści. Możliwe że przez emocje nad którymi nie panujesz, mimo tego, że masz 6k godzin w grze czy 2k w roli admina, są ludzie z 1k godzin i lepiej grają od Ciebie, to ich też zbanujesz? Ego i niepotrzebne emocje utrudniające rozstrzygnięcie tego czy ktoś leci na haxach zostawiamy z dala od serwera!

Z minusów:
- Kultura - jesteś dosyć specyficzną osobą, często wnerwiającą na VC. O płaczu co każda śmierć nie wspominam. Jest to żenujące, że aż nie smaczne... Nie tylko niszczysz innym frajdę z gry tą gadaniną, ale też pewnie odstraszasz od serwera...

Mimo to, że posiadasz dobra aktywność i doświadczenie, choć często przekłamane to i tak dla mnie jednym z ważniejszych aspektów jest kultura, która u Ciebie słabo wygląda...  Traktujesz każdego z góry, obrażasz administrację od nierobów bo nie banujemy twoich "obvious" odpaleńców. Jest też wiele innych nieprzyjemnych sytuacji związanych z Toba na VC. Ale to koledzy wypisali niżej więc nie będę powielał...

Jestem na NIE 

pog.gif

Edytowane przez Krisuu2
  • Lubię to! 4
  • KAT 1
Opublikowano

z plusów:

-aktywność

-doświadczenie 

-i w sumie to ze w porzadku z ciebe gosc rozmawiasz z ludzmi dajesz info itd reportujesz graczy uzywajacych programow wspomagajacych

z minusów 

- x2 mute 

- częste nadużywanie mikrofonu 

jestem za okresem próbnym 

pozdrawiam @  ez4Rebtw

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

To tak z plusów które mogę ci przyznać to mianowicie:
+ Wiek
+ Aktywność
+ Regulamin
+ Znajomość CSs

Odnośnie minusów:
- Częste nadużywanie mikrofonu
- Kultura osobista (często dostajesz upomnienia słowne od administracji żebyś trochę ochłonąć)
- doświadczenie (myślę ze możesz mieć doświadczenie w pełnieniu funkcji admina ale to nie znaczy ze masz doświadczenie w rozpoznawaniu osób które używają wspomagaczy. Chodzi mi głownie o to ze ciągle "płaczesz" na VC że ktoś jest odpalony i że adminów nie ma, że go nikt nie banuje, tylko z jakiego powodu mamy banować czysta osobę którą ty uważasz za cheatera) moim zdaniem nie jesteś do końca w stanie rozróżnić cheatera który się dobrze ukrywa od dobrego gracza.

Jak na ten moment JESTEM NA NIE głownie popraw swoje zachowanie na serwerze.

Pozdrawiam emmeek.:floppahey:

Edytowane przez emmeek
  • Lubię to! 5
Opublikowano

Plusy:

+Wiek

+Aktywność

+Znajomość CSs

Minusy:

- Nadużywanie mikrofonu (problem który jest nadużywaniem mikrofonu podczas rozgrywki, polega to głównie na narzekaniu na grę po prawie każdej śmierci, co może wpływać negatywnie na atmosferę na serwerze, tego rodzaju zachowanie bywa rozpraszające i irytujące dla innych graczy) jeśli chcesz pełnić funkcję administratora, powinieneś popracować nad kontrolowaniem emocji i używaniem mikrofonu bardziej odpowiedni sposób, zgodnie z regulaminem serwera.

-Kultura (jesteś często upominany przez administrację za niewłaściwe wypowowiedzi oraz otrzymywałeś mute głównie z powodu braku kultury w komunikacji, takie sytuacje mogą świadczyć o trudności w panowaniu nad emocjami co jest istotnym aspektem dla osoby chcącej pełnić rolę administratora) powinieneś popracować nad swoim zachowaniem i okazywać większy szacunek wobec innych graczy serwera.

+/-Doświadczenie  Posiadasz pewne doświadczenie, które warto zauważyć pełniłeś rolę administratora przez długi czas, oraz potrafisz rozpisywać demka. Jednak z drugiej strony często oskarżasz innych graczy o używanie cheatów, narzekanie na administracje, że nie robią nic w tym kierunku lecz jednak w wielu przypadkach oskarżenia te okazują się nieuzasadnione.

Na ten moment Jestem na NIE

• Lubię to! 4
Opublikowano

+Aktywność

+Doświadczenie

+Wiek 

- Kultura

Jestem za okresem próbnym 

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

+Wiek

+/-Doświadczenie

+/-kultura

+Aktywność

minusów nie będę wypisywał bo bym się powtarzał i pisał to samo co koledzy u góry.

Niech będzie, jestem za okresem próbnym.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.